Over het congres

Op 17 april is NIBE-SVV aanwezig bij de nieuwe editie van het SEH Lentecongres 2024. Bezoek ons op standnummer 32 en laat ons je meenemen in onze financiële wereld. Wil je graag een afspraak maken met een van onze sales accountmanagers? Geef dan je gegevens door via onderstaande link en wij nemen voorafgaand contact met je op.

Neem contact op

Het programma

Gedurende de dag zullen vooraanstaande sprekers aanwezig zijn. In de tweede ronde, om 14:00 uur, begeleidt onze hoofdspreker Eric Hoepelman van de organisatie Kennisweb je door de do's en don'ts van een financieel advies voor koppels die gaan samenwonen. Ontdek hoe je een sterke basis kunt leggen voor een gezonde financiële toekomst, terwijl je als adviseur de banden met jouw relatie versterkt.

Podcast interviews op stand 32

Op onze stand 32 hebben we een unieke ervaring voor je klaarstaan. We hebben een live interviewer die enthousiaste gesprekken voert over het statement: ‘Niets vastleggen is ook een keuze’. Het is een kans om niet alleen te luisteren, maar ook om deel te nemen aan de dialoog en je inzichten te delen. Mis deze boeiende gelegenheid niet om te worden geïnspireerd en bij te dragen aan het gesprek over belangrijke onderwerpen in onze sector. Kom langs op stand 32 en doe mee aan de discussie!

Een compilatie van de vragen en antwoorden worden vastgelegd in een speciale podcastaflevering.

Boek nu je ticket

Het SEH Lentecongres biedt een dag vullend programma dat specifiek gericht is op het verrijken van uw adviespraktijk. Na afloop keer je huiswaarts met een tas vol nieuwe kennis, versterkte adviesvaardigheden, waardevolle ondernemerstips en verrijkende contacten. SEH biedt inspiratie en praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in jouw adviespraktijk. Bovendien worden jouw inspanningen beloond met 3 SEH PE-punten!

Boek je ticket

Blijf op de hoogte

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via onderstaand emailadres: incompany@nibesvv.nl of stuur een appje naar 06-82658644.

We zien je graag op het SEH Lentecongres 2024!