Persoonlijk opleidingsadvies

Vul hieronder uw gegevens in, zodat wij u goed kunnen adviseren. We bellen u binnen twee werkdagen om het opleidingsadvies te bespreken.
 

HBO Trainingsprogramma Sterk en Vitaal aan het Werk

HBO-gecertificeerd

Studiebelasting

Niveau

HBO

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 2.017,50

Duur

5 dagen

Eerstvolgende startdatum

05-04-2019
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wilt u sterk en vitaal aan het werk? Dwalen uw gedachten te vaak af en heeft u minder energie? Wilt u meer energiek werkzaamheden oppakken? Met dit gecertificeerde trainingsprogramma van onze businesspartner Boertien Vergouwen Overduin gaat u aan de slag om weer met plezier en energie te werken en te leven. U zorgt ervoor dat lichaam en geest meer in balans zijn, dat u zelfvertrouwen behoudt en rust vindt tijdens stress, conflicten of andere onprettige situaties. U leert alles over de essentie van mindfulness en hoe u mindfulness effectief toepast in uw gedrag en communicatie. Hierbij gaat u praktisch aan de slag met oefeningen en opdrachten onder leiding van ervaren trainers. Hiermee borgt u dat u dit toepast in uw werk. Het resultaat van dit HBO-trainingsprogramma is meer balans, rust en zelfvertrouwen. Vanuit deze basis kunt u weer sterk en vitaal aan het werk.

HBO-gecertificeerd

In dit trainingsprogramma ontwikkelt u competenties op het gebied van persoonlijke effectiviteit en stressmanagement op HBO-niveau. Met het diploma toont u aan dat u deze vaardigheden op HBO-niveau beheerst. U kunt hiermee in aanmerking komen voor vrijstelling in diverse HBO Bacheloropleidingen, als u toelaatbaar bent tot HBO Bachelor.

Doelgroep

Dit gecertificeerde trainingsprogramma is waardevol voor u als u met aandacht en ontspanning wilt werken en leven. U wilt de optimale balans tussen werk en privéleven vinden en met meer plezier werken.

Vooropleiding

Voor dit trainingsprogramma is geen speciale vooropleiding vereist. Het programma wordt verzorgd op HBO-niveau.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Doel en opzet

Persoonlijke reflectie staat centraal in dit HBO-trainingsprogramma. Voorafgaand geeft u in een intake aan waar bij u de knelpunten liggen en wat u graag zou willen veranderen of verbeteren. De trainer komt hier regelmatig op terug tijdens de bijeenkomsten. U houdt dit zelf ook bij in uw persoonlijk ontwikkelplan. Hierin noteert u wat u leert en wat uw vervolgstappen zijn. Door deze extra reflectie ontwikkelt u zich sterk en heeft u bovendien na afloop een plan waar u op terug kunt vallen. Zo weet u zeker dat de training resultaat heeft.

De training is opgebouwd uit 2 trainingen die elkaar uitstekend aanvullen. U gaat aan de slag met mindfulness en u richt zich op vitaal en gezond werken en leven. In de training Mindfulness leert u de essentie van mindfulness en krijgt u vanuit de focus op het hier en nu meer rust en zelfvertrouwen. U oefent veel met het toepassen van mindfulness in uw gedrag, uw werk en uw communicatie. U versterkt uw bewustzijn en ontwikkelt een grondhouding van rust en balans.

In de training Vitaal en Gezond in Werk en Privé kijkt u naar wat voor u een goede balans is tussen uw werk en privéleven. U zoomt hierbij ook in op het evenwicht tussen lichaam en geest. U leert inefficiënt gedrag en ongezonde leefstijl bij uzelf te herkennen en te veranderen. Ook gaat u aan de slag met het stellen van prioriteiten en haalbare doelen, zowel op het werk als in uw privéleven. Hierdoor krijgt u een betere balans en heeft u meer energie.

Dit sterke HBO-trainingsprogramma zorgt ervoor dat u in balans bent en vanuit rust en zelfvertrouwen werkt en leeft.

Studiebelasting en duur

Dit trainingsprogramma duurt 5 dagen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Mindfulness

(4 dagen)

 • Wat is mindfulness?
 • Wat levert het op?
 • Hoe pas ik het toe?
 • Trainen en ontwikkelen van mindfulness
 • Mindfulness toepassen in uw gedrag
 • Mindfulness toepassen in uw manier van werken
 • Mindfulness en uw manier van communiceren
 • Ervaringsgerichte oefeningen
 • Lichaamsgerichte oefeningen
 • Bewustzijnsoefeningen
 • Persoonlijke begeleiding en coaching
 • Concrete tips in praktijksituaties

Vitaal en gezond in werk en privé

(1 dag)

 • U bewust worden van uw gezondheid
 • Lekker in uw vel zitten
 • Gezond eten
 • Genoeg bewegen
 • Voorkom vermoeidheid
 • Gezond werken in een gezonde werkomgeving
 • Stressmanagement
 • Prioriteiten stellen
 • Uw grenzen aangeven
 • Uitgaan van uw eigen kracht
 • De regie over uw leven terugkrijgen
 • Gezonde balans tussen werk en privé
 • Meer energie met meer rust
 • Prioriteiten stellen

HBO-eindopdracht

 • Zelfreflectie
 • Persoonlijk actieplan om u verder te ontwikkelen

Examen en diploma

Het trainingsprogramma sluit u af met een HBO-eindopdracht die u combineert met uw persoonlijke actieplan. U ontvangt daarmee het diploma ‘Sterk en Vitaal aan het Werk’.

Op het moment dat u verder wilt studeren in een HBO Bacheloropleiding van onze businesspartner Hogeschool NCOI en u toelaatbaar bent tot deze opleiding, kunt u dit trainingsprogramma inbrengen als vrijstelling.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

U kunt dit programma volgen in een klassikale variant. Bij deze variant volgt u bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomsten worden in een dagvariant aangeboden. De opleiding omvat 5 bijeenkomsten van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.490,-
Trainingsmateriaal
€ 60,-
Eindopdracht
€ 195,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 125,-
Locatiekosten
€ 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 2.017,50

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Bezoek ons Inloop-spreekuur

Wilt u een passend studievies? Heeft u vragen? Of wilt u gewoon eens met NIBE-SVV kennismaken? Kom dan naar ons inloopspreekuur.

Donderdag 28 Februari 14:00 - 17:00 uur