Opleidingen Beleggen/ DSI

Als geld goed wordt belegd, kan dit veel winst opleveren. Maar beleggen kent ook risico’s. Hoeveel risico kan en wil uw klant lopen? Welke beleggingsvorm is dan het meest geschikt?  U leert er alles over bij NIBE-SVV. NIBE-SVV heeft een compleet aanbod DSI-opleidingen. Die zijn stuk voor stuk ideaal om actuele kennis op te doen en uw vaardigheden als financieel deskundige (verder) te ontwikkelen. Voldoet u aan de eisen die DSI stelt op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring? Dan komt u in aanmerking voor registratie in het openbare DSI-Register. DSI-opleiding volgen? Kies voor NIBE-SVV.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

  • Opleidingen DSI

  • Beleggingsopleidingen

Meer over beleggen/DSI

De beleggingsbranche is flink in beweging door nieuwe wetgeving. Denk daarbij aan Mifid II en de ESMA-richtsnoeren. Alle beleggingsinstellingen moeten per 3 januari 2018 voldoen aan Mifid II en de inrichting van hun organisatie en documentatie aanpassen. Als financieel adviseur moet u op de hoogte zijn van de nieuwe ESMA-criteria, en sowieso van de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied. Dat is voor u natuurlijk vanzelfsprekend. Maar ook uw cliënten verwachten dit van u. 

Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Niet voor niets zijn wij dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf. Dat ziet u terug in onze DSI-opleidingen. U doet bij ons altijd relevante, actuele kennis op. Wij weten immers als geen ander waar u als beleggingsadviseur, financieel adviseur of vermogensbeheerder op moet letten. 

Voor wie zijn de beleggingsopleidingen? 

Onze DSI-opleidingen en overige beleggingsopleidingenzijn bedoeld voor (nieuwe) medewerkers in het effectenbedrijf, zoals effectenhandelaren, beleggingsadviseurs, automatiseerders, mid- en backofficemedewerkers, compliance officers, cashmanagement- en treasurymedewerkers.

Maatwerk en advies

Onze DSI- en overige beleggingsopleidingenkunnen ook op maat worden aangeboden. Daarbij stemmen wij het programma graag af op uw eigen manier van werken en specifieke diensten of dienstverlening. Zo kunt u extra aandacht krijgen voor digitale advisering. 

Interesse? Bel ons via 035 – 7506157 of mail naar incompany@nibe-svv.nl. Een van onze experts komt vervolgens graag vrijblijvend bij u langs, om samen met u de mogelijkheden te verkennen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.