Opleidingen DSI

NIBE-SVV heeft een compleet overzicht aan DSI-opleidingen en DSI-examens voor deskundigen, werkzaam in de financiële dienstverlening. Wanneer u voldoet aan de door DSI gestelde eisen op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring, komt u in aanmerking voor registratie in het openbare DSI-register. In opdracht van DSI voert NIBE-SVV de Periodieke Toets uit. Bekijk hieronder het volledige aanbod aan DSI-opleidingen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Meer over Opleidingen DSI

NIBE-SVV heeft een compleet aanbod aan DSI-opleidingen en DSI-examens voor deskundigen, werkzaam in de financiële dienstverlening. Wanneer u voldoet aan de door DSI gestelde eisen op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring, komt u in aanmerking voor registratie in het openbare DSI-register.

Opleiding- en examenaanbod voor DSI-registers

Een DSI-registratie biedt vele voordelen voor uw cliënt én u, de financiële professional. Zo bent u vindbaar in het openbare DSI-register. Hiermee toont u aan te voldoen aan de wettelijke normen en gedragscode rond financieel advies én dat uw integriteit en expertise DSI-waardig zijn beoordeeld. Een gezonde basis voor vertrouwen.

NIBE-SVV biedt DSI-geaccrediteerde opleidingen op HBO-werk- en -denkniveau, waarbij ingegaan wordt op professionele verantwoordelijkheid, ethische en integriteitsdilemma’s en voor uw functie relevante aspecten.

DSI: Integriteitsmodules voor de financiële adviseur en dienstverlener

In de integriteitsmodules leert u meer over wet- en regelgeving en integriteitsvraagstukken in uw specifieke sector.

In de integriteitsmodules wordt dieper ingegaan op:

  • betekenis van ethiek en integriteit;
  • verkennen van praktijkvoorbeelden;
  • handvatten voor omgang met dilemma’s;
  • toepassing en bespreking eigen dilemma’s;
  • nabespreking en integriteitsthema’s.


Zo zijn er integriteitsmodules Effectenspecialist, Financieel Adviseur, Compliance Professional, Financieel Dienstverlener (Banken, Intermediair en Verzekeraar) en de Workshop Ethiek.

Klaar voor DSI Periodieke Toets 2013-2015

Aangezien de toetseisen ten opzichte van voorgaande periode zijn verzwaard, is een gedegen examenvoorbereiding belangrijker dan ooit. Als leverancier van het nieuwe toetsprogramma van DSI, weten wij als geen ander waar u als beleggingsadviseur, financieel adviseur of vermogensbeheerder op moet letten. Daarom bieden wij u per register de optimale examentraining. Digitaal én klassikaal. Kijk hier voor meer informatie over het periodiek toetsprogramma van DSI.

Doorloop alle toetsonderdelen in uw eigen tempo

Met al onze examentrainingen doorloopt u in uw eigen tempo alle onderdelen van de echte toets. U maakt kennis met de specifieke kenniscases, situational judgement-vragen en en filmpjes. Bij elk type vraag zijn richtlijnantwoorden gegeven.

Bekijk in onderstaande tabel de registratievereisten DSI. Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.