Training Privacy en Internetsecurity

Leer over internetveiligheid en hacking in een korte en praktijkgerichte training


Niveau

Vakopleidingen

Vakgebied Opleidingsvariant

Avond

Vanaf prijs

Algemeen

In deze praktijkgerichte training leert u welke risico’s uw organisatie online loopt en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. Hoe gaat het hacken van websites, draadloze verbindingen en wachtwoorden nu echt in zijn werk? U maakt kennis met de meest gebruikte technieken voor het hacken van websites, aftappen van draadloze verbindingen en achterhalen van wachtwoorden. Aan het eind van deze training weet u hoe u big data van uw eigen bedrijf succesvol kunt inzetten.

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor iedereen die in zijn werk (eind)verantwoordelijk is voor de beveiliging van websites, zoals internetmanagers, webmanagers, websitebeheerders, intermediairs, marketing- en communicatiemanagers.

Doel en opzet

Het doel van deze korte training is houvast geven om zelf te starten met big data. U verdiept uw kennis over internetveiligheid en hacking, en leert over het testen van internetveiligheid. In de training wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u toegang tot een geavanceerde online leeromgeving. Hier vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft tijdens de training.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomst, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 12 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

Studieprogramma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Trends in internetveiligheid en hacking

  • Securitytrends
  • Hackers, hackermentaliteit en hackingtools
  • Hackingdemo’s, o.a. WiFi hacking en Mobile devices hacking

Veiligheid testen

  • IT-infrastructuur securitytesten
  • Mobiele applicaties en beveiliging
  • Applicatie securitytesten (OWASP top 10)

Veiligheidsmaatregelen

  • OWASP, Open Web Application Security Project
  • Risico-inventarisatie

Bewijs van deelname

Na actieve deelname ontvangt u het bewijs van deelname ‘Privacy en Internetsecurity’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Lesplanning

De training bestaat uit 2 avonden. Tussen de avonden zit een periode van 2 weken. De bijeenkomsten zijn van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Privacy en Internetsecurity

Startmaand Variant Dag Locatie
13-09-2017 Avond Woensdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
13-09-2017 Avond Woensdag Regio Zwolle
Startmaand Variant Dag Locatie
13-09-2017 Avond Woensdag Regio Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
13-09-2017 Avond Woensdag Regio Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
13-09-2017 Avond Woensdag Regio Rotterdam

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 750 61 55 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 650,00
Locatiekosten € 20,00
Arrangementen (Food & Beverage) € 11,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 681,00

Kosten

Trainingskosten: € 650,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Studiegids aanvragen

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.