Opleiding Master Management, Cultuur en Verandering (MCC), specialisatie Financial services management

specialisatie Financial services management

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Wilt u op erkend Masterniveau een diepgaand inzicht krijgen in financieel servicemanagement? Dan is deze gespecialiseerde Master­opleiding een uitstekende keuze. U leert alles wat u nodig heeft om uit te groeien tot een veelzijdige professional die binnen uw organisatie een prominente rol vervult. U zult management en directie uitstekend kunnen adviseren bij het effectief en efficiënt managen van het financiële beleid en de ­veranderingen die dit met zich meebrengt. Dat zal vooral opgaan voor het verlenen van financiële service. Na het volgen van deze opleiding vormt dat voor u een zeer vertrouwd terrein. De opleiding wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI.

NVAO-geaccrediteerd

De Masteropleiding wordt aangeboden door NCOI. NCOI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen. Het programma is officieel NVAO-geaccrediteerd. Deze accreditatie garandeert dat deze Masteropleiding voldoet aan alle kwaliteits­eisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is. Bij een positieve afronding van deze Masteropleiding heeft u het recht de internationaal erkende graad MCC te voeren.

Doelgroep

Deze opleiding is zeer interessant als u zich in een praktijkgerichte ­opleiding wilt specialiseren in de combinatie van verander­management en financieel servicemanagement. U wilt graag een officieel erkende Mastergraad behalen.

Doel en opzet

U doorloopt deze Masteropleiding in 2 fases, het kern- en het top­programma, en studeert af. Het programma kent een zeer praktijkgerichte insteek. ­Ervaren top­docenten, die actief zijn in de praktijk, verzorgen de opleiding. Het programma wordt volledig in het Nederlands verzorgd. De literatuur is een mix van Nederlands- en Engelstalige boeken op Master­niveau.

Fase 1 bestaat uit 4 Masterclasses die u elk afsluit met een opdracht. Tot slot rondt u fase 1 als geheel af met een integrale opdracht. Hierin brengt u alle kennis en vaardigheden die u in deze fase heeft opgedaan samen. U heeft zich dan verdiept in strategisch management en weet veel over ­analyse en ontwikkeling van strategie. Ook bent u aan de slag gegaan met organisatiecultuur en de veranderingsmogelijkheden daarin. In de Master­­class Organisatiepsychologie heeft u veel geleerd over onderwerpen als empowerment, organisatiedynamica en inter­persoonlijke effectiviteit. Met de Masterclass Toe­gepaste Organisatiekunde heeft u kennis en inzicht ­verkregen op het gebied van organisatiestructuur en -ontwerp.

In de tweede fase doorloopt u 3 Masterclasses. Met de Masterclass Strategisch Financial Services Management specialiseert u zich in financieel service­management. Daarnaast leert u wat u nodig heeft bij het opstellen, uit­voeren, begeleiden en evalueren van veranderingsprocessen in de ­Masterclass Verandermanagement. Ook volgt u de Masterclass Persoonlijk Leiderschap. U gaat daarin aan de slag met persoonlijke vaardigheden als overtuigingskracht, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid.

U sluit de MCC-opleiding af met een eindscriptie. U krijgt een persoonlijke scriptie­begeleider toegewezen, die u ondersteunt en begeleidt om tot een optimaal resultaat te komen.

Toelatingsvoorwaarden

U heeft een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet? Dan zijn er mogelijk andere manieren om toegelaten te worden, zoals een instroomprogramma. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze studieadviseurs.

Online leeromgeving

U maakt gebruik van de meest actuele litera­tuur en beschikt over een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Studieprogramma 60 EC

Fase 1 Kernprogramma

  • Masterclass Strategisch Management 6 EC
  • Masterclass Organisatie en Cultuur 6 EC
  • Masterclass Organisatiepsychologie 6 EC
  • Masterclass Toegepaste Organisatiekunde 6 EC
  • Integrale opdracht 5 EC

Fase 2 Topprogramma

  • Masterclass Strategisch Financial 
Services Management 6 EC
  • Masterclass Verandermanagement 6 EC
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC

Afstuderen 13 EC

Getuigschrift

U sluit deze NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding af met het officiële getuigschrift ‘Master Management, Cultuur en Verandering’, met als ­spe­cialisatie Financial services management van NCOI University of Applied Sciences. Hiermee heeft u een hooggewaardeerd getuigschrift in handen. Bovendien heeft u het recht de internationaal erkende graad MCC (Master in Culture and Change) te voeren.

Studeren op afstand

Deze opleiding kunt u grotendeels op afstand volgen, zonder bijeenkomsten en met meer flexibiliteit. Zie Studeren op afstand voor meer informatie.


Kies de opleidingsvariant die bij u past en bepaal uw startmoment.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Master Management, Cultuur en Verandering (MCC), specialisatie Financial services management gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

 
Kostenoverzicht Ineens Per jaar
(in 2 termijnen)
Per kwartaal
(in 8 termijnen)
Per maand
(in 24 termijnen) (alleen voor particulieren)
Inschrijfgeld (eenmalig) € 150,- niet mogelijk niet mogelijk niet mogelijk
Cursusgeld € 13.900,- € 7.506,- € 1.876,50 € 625,50
Studiemateriaal € 1.750,- € 945,- € 236,25 € 78,75
Project- en scriptiebegeleiding en diplomering € 2.890,- € 1.560,60 € 390,15 € 130,05
Locatie- en arrangementskosten Zie onderstaande toelichting

Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Kostenoverzicht Ineens Per jaar
(in 2 termijnen)
Per kwartaal
(in 8 termijnen)
Per maand
(in 24 termijnen) (alleen voor particulieren)
Inschrijfgeld (eenmalig) € 150,- niet mogelijk niet mogelijk niet mogelijk
Cursusgeld € 13.900,- € 7.506,- € 1.876,50 € 625,50
Studiemateriaal € 1.750,- € 945,- € 236,25 € 78,75
Project- en scriptiebegeleiding en diplomering € 2.890,- € 1.560,60 € 390,15 € 130,05
Locatie- en arrangementskosten Zie onderstaande toelichting

Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.