Opleiding Master Management, Cultuur en Verandering (MCC), specialisatie Financial services management

specialisatie Financial services management

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Algemeen

Wilt u op erkend Masterniveau een diepgaand inzicht krijgen in financieel servicemanagement? Dan is deze gespecialiseerde Master­opleiding een uitstekende keuze. U leert alles wat u nodig heeft om uit te groeien tot een veelzijdige professional die binnen uw organisatie een prominente rol vervult. U zult management en directie uitstekend kunnen adviseren bij het effectief en efficiënt managen van het financiële beleid en de ­veranderingen die dit met zich meebrengt. Dat zal vooral opgaan voor het verlenen van financiële service. Na het volgen van deze opleiding vormt dat voor u een zeer vertrouwd terrein. De opleiding wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI.

NVAO-geaccrediteerd

De Masteropleiding wordt aangeboden door NCOI. NCOI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen. Het programma is officieel NVAO-geaccrediteerd. Deze accreditatie garandeert dat deze Masteropleiding voldoet aan alle kwaliteits­eisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is. Bij een positieve afronding van deze Masteropleiding heeft u het recht de internationaal erkende graad MCC te voeren.

Doelgroep

Deze opleiding is zeer interessant als u zich in een praktijkgerichte ­opleiding wilt specialiseren in de combinatie van verander­management en financieel servicemanagement. U wilt graag een officieel erkende Mastergraad behalen.

Doel en opzet

U doorloopt deze Masteropleiding in 2 fases, het kern- en het top­programma, en studeert af. Het programma kent een zeer praktijkgerichte insteek. ­Ervaren top­docenten, die actief zijn in de praktijk, verzorgen de opleiding. Het programma wordt volledig in het Nederlands verzorgd. De literatuur is een mix van Nederlands- en Engelstalige boeken op Master­niveau.

Fase 1 bestaat uit 4 Masterclasses die u elk afsluit met een opdracht. Tot slot rondt u fase 1 als geheel af met een integrale opdracht. Hierin brengt u alle kennis en vaardigheden die u in deze fase heeft opgedaan samen. U heeft zich dan verdiept in strategisch management en weet veel over ­analyse en ontwikkeling van strategie. Ook bent u aan de slag gegaan met organisatiecultuur en de veranderingsmogelijkheden daarin. In de Master­­class Organisatiepsychologie heeft u veel geleerd over onderwerpen als empowerment, organisatiedynamica en inter­persoonlijke effectiviteit. Met de Masterclass Toe­gepaste Organisatiekunde heeft u kennis en inzicht ­verkregen op het gebied van organisatiestructuur en -ontwerp.

In de tweede fase doorloopt u 3 Masterclasses. Met de Masterclass Strategisch Financial Services Management specialiseert u zich in financieel service­management. Daarnaast leert u wat u nodig heeft bij het opstellen, uit­voeren, begeleiden en evalueren van veranderingsprocessen in de ­Masterclass Verandermanagement. Ook volgt u de Masterclass Persoonlijk Leiderschap. U gaat daarin aan de slag met persoonlijke vaardigheden als overtuigingskracht, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid.

U sluit de MCC-opleiding af met een eindscriptie. U krijgt een persoonlijke scriptie­begeleider toegewezen, die u ondersteunt en begeleidt om tot een optimaal resultaat te komen.

Toelatingsvoorwaarden

U heeft een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet? Dan zijn er mogelijk andere manieren om toegelaten te worden, zoals een instroomprogramma. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze studieadviseurs.

Online leeromgeving

U maakt gebruik van de meest actuele litera­tuur en beschikt over een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Studieprogramma

Studieprogramma 60 EC

Fase 1 Kernprogramma

  • Masterclass Strategisch Management 6 EC
  • Masterclass Organisatie en Cultuur 6 EC
  • Masterclass Organisatiepsychologie 6 EC
  • Masterclass Toegepaste Organisatiekunde 6 EC
  • Integrale opdracht 5 EC

Fase 2 Topprogramma

  • Masterclass Strategisch Financial 
Services Management 6 EC
  • Masterclass Verandermanagement 6 EC
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC

Afstuderen 13 EC

Getuigschrift

U sluit deze NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding af met het officiële getuigschrift ‘Master Management, Cultuur en Verandering’, met als ­spe­cialisatie Financial services management van NCOI University of Applied Sciences. Hiermee heeft u een hooggewaardeerd getuigschrift in handen. Bovendien heeft u het recht de internationaal erkende graad MCC (Master in Culture and Change) te voeren.

Lesplanning

Studeren op afstand

Deze opleiding kunt u grotendeels op afstand volgen, zonder bijeenkomsten en met meer flexibiliteit. Zie Studeren op afstand voor meer informatie.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Master Management, Cultuur en Verandering (MCC), specialisatie Financial services management gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

 
Kostenspecificatie
Kostenoverzicht Ineens Per jaar
(in 2 termijnen)
Per kwartaal
(in 8 termijnen)
Per maand
(in 24 termijnen) (alleen voor particulieren)
Inschrijfgeld (eenmalig) € 150,- niet mogelijk niet mogelijk niet mogelijk
Cursusgeld € 13.900,- € 7.506,- € 1.876,50 € 625,50
Studiemateriaal € 1.750,- € 945,- € 236,25 € 78,75
Project- en scriptiebegeleiding en diplomering € 2.890,- € 1.560,60 € 390,15 € 130,05
Locatie- en arrangementskosten Zie onderstaande toelichting

Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Kostenoverzicht Ineens Per jaar
(in 2 termijnen)
Per kwartaal
(in 8 termijnen)
Per maand
(in 24 termijnen) (alleen voor particulieren)
Inschrijfgeld (eenmalig) € 150,- niet mogelijk niet mogelijk niet mogelijk
Cursusgeld € 13.900,- € 7.506,- € 1.876,50 € 625,50
Studiemateriaal € 1.750,- € 945,- € 236,25 € 78,75
Project- en scriptiebegeleiding en diplomering € 2.890,- € 1.560,60 € 390,15 € 130,05
Locatie- en arrangementskosten Zie onderstaande toelichting

Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.