• Home
 • Training Stressmanagement voor Young Professionals

Training Stressmanagement voor Young Professionals

Word stress de baas

Studiebelasting

Vakgebied

Niveau

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 1.439,00

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

14-10-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ervaar jij als young professional een hoge werkdruk en vind je het lastig om bij thuiskomst je werk los te laten? Lukt het je vooralsnog om alle ballen in de lucht te houden, maar kun je dit op de lange termijn niet volhouden? Geen zorgen, je bent niet de enige! Tijdens deze training vergroot je je inzicht in stress en leer je hoe je op een goede manier met stressvolle situaties kunt omgaan. Je krijgt handvatten aangereikt om ongezonde spanning en stress te herkennen én te voorkomen. Hiervoor ga je aan de slag met de samenhang tussen gebeurtenissen en je eigen gedrag. Na afloop ben jij stress de baas!

Doel en opzet

Stress kan verschillende oorzaken hebben. Daarom geef jij voor de training in een intake aan wat voor jou stressvolle situaties zijn en wat je graag zou willen verbeteren. Vervolgens ga je tijdens de training aan de slag met deze stressfactoren. Je vergroot je zelfinzicht en leert hoe je stress tijdig kunt herkennen en erkennen. Met behulp van praktische opdrachten oefen je om stresspatronen te doorbreken. Ook ga je aan de slag met technieken om je stressbestendigheid te vergroten, waaronder mindfulness en timemanagement. Wat je leert, neem je op in je persoonlijke actieplan. Zo zorg je ervoor dat je ook na afloop van de training concrete stappen blijft maken. Je zult merken dat je stress op tijd herkent en aanpakt.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt onze klassikale lessen ook volgen via virtual classroom. Met virtual classroom krijg je online en op vaste tijden les van je docent. Je volgt de lessen online samen met andere studenten, net zoals je dat op locatie zou doen. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via de locatie Virtual classroom.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor alle young professionals (met 0 tot 5 jaar werkervaring) die willen leren hoe zij beter kunnen omgaan met werkdruk en stress. Met deze training leer je hoe je meer rust kunt vinden in een drukke werkomgeving.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Inzicht in jouw stress

 • Stress bij young professionals
 • Herkennen van stress
 • Jouw stresstype
 • Jouw stressfactoren

Omgaan met stress

 • Aanvaarden en accepteren
 • Omgaan met emoties en gedachten
 • Doorbreken van je stresspatroon

Stressbestendigheid vergroten

 • Mindfulness
 • Invloed vergroten
 • Vitaliteit

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvang je het bewijs van deelname 'Training Stressmanagement voor Young Professionals' van NIBE-SVV.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvorm

Deze training bestaat uit 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De bijeenkomsten zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.270,-
Studiemateriaal
€ 60,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.439,-
Wil je een kostenoverzicht in je mailbox ontvangen?
Stuur kosten per mail
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.