Soft Skills Next Insurance Professional

Vaardigheden voor de toekomstbestendige insurance professional

Studiebelasting

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 900,00

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

27-03-2019
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Behoeften van klanten veranderen. Niet alleen wat ze willen, maar ook hoe zij het willen. In deze opleiding vergroot u uw aanpassingsvermogen en zorgt u dat u en uw bedrijf uw klanten nu en in de toekomst van dienst kunnen zijn. U gaat in op innovaties en disruptieve ideeën en ontdekt een toekomstbestendige manier van werken en verzekeren. U kijkt wat dit op kan leveren voor uw klanten en hoe u uw organisatie meekrijgt in deze vernieuwingen. De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars.

Doelgroep

De opleiding is ontwikkeld voor adviseurs verzekeringen, programmamanagers en productontwikkelaars die willen inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de markt. U wilt uw organisatie meekrijgen in nieuwe ideeën en producten. U werkt bijvoorbeeld als medewerker bij een verzekeraar, tussenpersoon, expertisebureau of overheidsinstelling of u bent werkzaam als accountant.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze opleiding.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Doel en opzet

Doel van de opleiding is dat u kennis en inzicht ontwikkelt waarmee u een toekomstbestendige dienstverlening kunt vormgeven. In uw overwegingen stelt u altijd de klant voorop. Hoe kan de klant zich het beste verzekeren? En welke invloed hebben disruptieve ideeën op al afgesloten of toekomstige contracten? U leert met frisse ogen kijken naar bestaande verzekeringen en bereidt u voor op de invloed van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen op uw werkzaamheden. Dit is terug te merken in de manier waarop u uw bedrijfsprocessen structureert en uw businesscases schrijft.

U gaat ook aan de slag met vaardigheden om uw organisatie mee te krijgen in nieuwe ideeën, producten en plannen.

Gedurende de opleiding wordt u begeleid door docenten die zelf actief zijn in de praktijk. De opleiding wordt verzorgd op de locatie van onze partner het Verbond van Verzekeraars in Den Haag.

Studiebelasting en duur

De opleiding bestaat uit 2 avondbijeenkomsten. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 15 uur per bijeenkomst.

Vrijstellingen

Deze opleiding is een van de modules van de leergang Next Insurance Professional en geeft na voltooiing vrijstelling voor dit onderdeel van de leergang Next Insurance Professional.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:
  • Klantfocus
  • Disruptive thinking (anders kijken naar verzekeren)
  • Organisatiesensitiviteit
  • Normen en waarden (dilemma’s, integriteit)
  • Innoverend vermogen
  • Het meenemen van de organisatie (overtuigen, beïnvloeden)
  • Het schrijven van een goede businesscase met het perspectief op de klant
  • Omgaan met veranderingen (agilityscan)

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Soft Skills Next Insurance Professional’ van NIBE-SVV.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Deze opleiding bestaat uit 2 avonden. De bijeenkomsten zijn van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag, bij betaling in 1 termijn

Cursusgeld
€ 900,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 900,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Bezoek ons Inloop-spreekuur

Wilt u een passend studievies? Heeft u vragen? Of wilt u gewoon eens met NIBE-SVV kennismaken? Kom dan naar ons inloopspreekuur.

Donderdag 28 Februari 14:00 - 17:00 uur