Opleiding Financieel Planner (FFP)

Financiële planning is een vermogen waard. Dat weten wij net zo goed als u. Daarom leidt onze FFP opleiding u op tot integraal expert op het gebied van de vermogensopbouw van particulieren. Als financieel planner kunt u het totaalbeeld overzien voor de lange termijn: welke life events zijn van invloed op de financiële toekomst van uw cliënt? De opleiding financieel planner bereidt u uiteraard ook optimaal voor op de officiële FFP examens.

Unieke opzet van programma financiële planning

Kent u het begrip adaptief leren? Dankzij onze slimme online leeromgeving kunt u meer aandacht besteden aan zaken die u nog niet (voldoende) beheerst, en bent u minder tijd kwijt wat u al wel beheerst. Zo studeert u een stuk efficiënter en effectiever. Uw huidige kennis wordt vastgesteld aan de hand van oefenvragen die wij u regelmatig toesturen. Op basis van uw antwoorden wordt uw online leeromgeving aangepast. Bijkomend voordeel: door het beantwoorden van de vragen, bent u actief bezig met de materie waardoor deze op de lange termijn beter beklijft.

FFP: maak uw keuze

U kunt de opleiding FFP op twee manieren volgen. U kunt de opleiding in zijn geheel volgen, maar u kunt er ook voor kiezen om u in te schrijven voor losse modules. De kosten hiervoor zijn iets hoger, maar voordeel is dat u dan uw eigen studietempo kunt bepalen.

Keuze 1: de complete leergang voor financiële planning

Opleiding FFP Financiële Planning
Deze opleiding bestaat uit 5 modules en totaal 14 lesdagen inclusief 3 dagen examentraining.

Keuze 2: de modules los volgen

Los te boeken Examentrainingen

FFP Examen doen?

Wilt u een FFP examen afleggen? Dan dient u zich daarvoor zelf aan te melden via www.ffp.nl. De kosten van de examens zijn voor eigen rekening.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren