Master-Opleidingen

NIBE-SVV valt onder NCOI Opleidingsgroep en werkt met het aanbod van Masteropleidingen samen met NCOI University. NCOI kiest er heel bewust voor alle opleidingen hoger onderwijs onder toezicht te plaatsen van de NVAO en ze daarmee aan te laten sluiten bij deze strikte kwaliteitseisen. NCOI University is de afgelopen...

Lees meer..

NIBE-SVV valt onder NCOI Opleidingsgroep en werkt met het aanbod van Masteropleidingen samen met NCOI University. NCOI kiest er heel bewust voor alle opleidingen hoger onderwijs onder toezicht te plaatsen van de NVAO en ze daarmee aan te laten sluiten bij deze strikte kwaliteitseisen. NCOI University is de afgelopen...

Lees meer..

NIBE-SVV valt onder NCOI Opleidingsgroep en werkt met het aanbod van Masteropleidingen samen met NCOI University. NCOI kiest er heel bewust voor alle opleidingen hoger onderwijs onder toezicht te plaatsen van de NVAO en ze daarmee aan te laten sluiten bij deze strikte kwaliteitseisen. NCOI University is de afgelopen...

Lees meer..

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Training (3) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Master (1) Volledige NVAO gecertificeerde masters of losse modules op masterniveau.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Master De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. NVAO-geaccrediteerd

Masterclass (10) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Masterclass
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Masterclass
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Masterclass
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Masterclass
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Masterclass
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Masterclass

Masterprogramma (5) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. Het programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van het Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Masterprogramma
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Masterprogramma
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Masterprogramma

NIBE-SVV valt onder NCOI Opleidingsgroep en werkt met het aanbod van Masteropleidingen samen met NCOI University. NCOI kiest er heel bewust voor alle opleidingen hoger onderwijs onder toezicht te plaatsen van de NVAO en ze daarmee aan te laten sluiten bij deze strikte kwaliteitseisen. NCOI University is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste Masteropleider voor werkenden in Nederland. Inmiddels is, op het verzoek van velen, het pakket van NCOI University flink uitgebreid.

Volg een opleiding op Masterniveau

NIBE-SVV valt onder NCOI Opleidingsgroep en werkt met het aanbod van Masteropleidingen samen met NCOI University. NCOI kiest er heel bewust voor alle opleidingen hoger onderwijs onder toezicht te plaatsen van de NVAO en ze daarmee aan te laten sluiten bij deze strikte kwaliteitseisen. NCOI University is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste Masteropleider voor werkenden in Nederland. Inmiddels is, op het verzoek van velen, het pakket van NCOI University flink uitgebreid. Er zijn diverse nieuwe Masteropleidingen en zeer interessante nieuwe korte programma’s op Masterniveau geïntroduceerd, ook voor de Financiële Dienstverlening. De combinatie van vele keuzemogelijkheden en een grote mate aan flexibiliteit maakt NCOI University bijzonder interessant. NCOI University weet hoge kwaliteit te combineren met zeer acceptabele tarieven. Het zal je dan ook niet verbazen dat veel organisaties er al definitief voor hebben gekozen zich door NCOI University te laten opleiden.

Nederlandse taal

NCOI University verzorgt de bijeenkomsten als een van de weinige business schools volledig in het Nederlands. Je ontmoet tijdens uiterst inspirerende Masterclasses Nederlandse collega’s uit verschillende organisaties. Communiceren in je moedertaal scheelt je veel tijd en leidt tot betere discussies, die daarmee de gewenste diepgang krijgen. In een aantal gevallen werken we met een Engelstalig boek, als er geen goed Nederlandstalig boek beschikbaar is. We voorzien het dan altijd van een Nederlandse studiewijzer en aanvullende materialen, waardoor je het Engelse studiemateriaal op een prettige en efficiënte manier kunt bestuderen.

Flexibel studeren

Je kunt de Masteropleidingen van NCOI University door heel Nederland volgen, ‘s avonds, overdag of op zaterdag. Met deze flexibele aanpak en zeer ruime studiemogelijkheden is NCOI University beslist uniek in Nederland.

Dag- en zaterdagopleiding

Je volgt bijeenkomsten op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De opleidingsdagen zijn weergegeven in schema’s bij elke opleiding. Per Masterclass volg je gedurende een periode van 10 weken 4 dagbijeenkomsten; 1 dag per 2 weken. Tijdens de laatste 2 weken worden er geen bijeenkomsten gepland, zodat je voldoende tijd hebt om je eindopdracht af te ronden. De dagen worden zo ingericht dat er veel ruimte is voor discussie, kleine inhoudelijke workshops en diverse
groepsopdrachten. Zo brengje de dag op een actieve en  inspirerende manier door. De zaterdagopleiding is qua structuur en opbouw gelijk aan de dagopleiding.

Avondopleiding

Als je kiest voor de avondopleiding, dan bestaat je studieprogramma uit 1 avondbijeenkomst per week. De opzet van de Masterclasses is gelijk aan de opzet van de dagopleiding, met een duur van 10 weken per Masterclass. Tijdens de eerste 8 weken heb je elke week een bijeenkomst van 19.00 uur tot 22.00 uur. De laatste 2 weken zijn er geen bijeenkomsten, zodat je voldoende tijd hebt om je eindopdracht af te ronden.

Intensief

Je hebt bij NCOI de unieke mogelijkheid om in een intensief programma je volledige Masteropleiding in 12 maanden af te ronden. Vanwege de hoge studiebelasting staat deze variant alleen open voor deelnemers met een deeltijdbaan of voor hen die een sabbatical leave hebben gepland. In deze variant werk je gelijktijdig aan 2 Masterclasses. Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Avondopleiding met dagopleiding: Je volgt eens in de 2 weken de dagopleiding en naast de dagopleiding volg je elke week een avondbijeenkomst.
  • Dagopleiding met zaterdagopleiding: Je volgt eens in de 2 weken de dagopleiding en je volgt eens in de 2 weken een bijeenkomst op zaterdag.

Thuisstudie

Thuisstudie biedt je de meeste flexibiliteit. Je kunt de Masteropleidingen voor een groot deel zelfstandig volgen onder begeleiding van een zeer professionele docent. In extra coachingssessies werk je aan je persoonlijke vaardigheden.

Doorlooptijd

NCOI biedt je een ruim aanbod, zodat je je Masteropleiding grotendeels zelf kunt inrichten. Je kiest voor een Masterclass, Masterprogramma of direct voor een volwaardige Masteropleiding in diverse richtingen. De keuze is aan jou. De nominale doorlooptijd van een volledige Masteropleiding is 2 jaar. Maar er is uiteraard ruimte voor uitloop. NCOI garandeert dat je zonder problemen 2 jaar kunt uitlopen. Duurt het langer, dan kan het zijn dat je, uiteraard in overleg, een Masterclass moet herhalen, omdat de stof en daardoor de opzet van opleiding is veranderd. De modulaire opbouw kent als belangrijk voordeel dat je zonder problemen je opleiding tijdelijk kunt onderbreken, bijvoorbeeld voor een verhuizing, de geboorte van een kind of een carrièreswitch.

Vrijstellingsaanvraag

Op basis van gelijkwaardige opleidingen kun je vrijstelling aanvragen. Je hebt dan al eerder aangetoond dat je de relevante onderwerpen op Master-niveau beheerst. Bij je aanmelding wordt dit direct geïnventariseerd. Je dient daarbij in alle gevallen diploma’s te kunnen overhandigen. NCOI rekent voor behandeling van vrijstellingsverzoeken € 75,-.

Toelating en instroom Masteropleidingen

NCOI hecht veel waarde aan een zorgvuldige toelating. Er is ons alles aan gelegen om te voorkomen dat je enthousiast aan de opleiding begint, maar als gevolg van onvoldoende basiskennis of een tekort aan relevante werkervaring het plezier in de opleiding verliest of zelfs voortijdig uitvalt. Door ons gedegen toelatingsbeleid zijn we in staat het uitvalpercentage tot een minimum te beperken. De instroomeisen verschillen per Masteropleiding. Voor alle Masteropleidingen geldt dat je minimaal over een HBO-achtergrond dient te beschikken, aangevuld met ten minste 2 jaar relevante werkervaring. Voldoe je niet direct aan de instroomeisen van de opleiding, dan heeft NCOI University speciaal voor jou diverse instroom- en toelatingsprogramma’s ontwikkeld, zodat iedereen die de ambitie en capaciteiten heeft om te starten met een Masteropleiding in korte tijd uitstekend wordt voorbereid. Afhankelijk van je achtergrond en vooropleiding volg je dus een instroom- of toelatingsprogramma, in het geval dat je niet direct toegelaten kunt worden.

Instroomprogramma

Een instroomprogramma is bedoeld voor hoger opgeleiden met een HBO Bachelor- of een WO-diploma, die zich kort willen verdiepen in de kern van de Masteropleiding die ze gaan volgen. Als je ruime, aantoonbaar relevante werkervaring hebt met betrekking tot de kern van de Masteropleiding, dan is een apart instroomprogramma lang niet altijd noodzakelijk. Je kunt dan direct instromen in de Masteropleiding van je keuze.

Toelatingsprogramma

Een toelatingsprogramma is speciaal bedoeld voor diegenen zonder een HBO Bachelor- of WO-diploma, maar die wel aantoonbaar over ten minste HBO-werk- en -denkniveau beschikken. Je hebt je dan op een andere manier ontwikkeld om deel te nemen aan een Masteropleiding. Via een toelatingsprogramma kun je dan toegelaten worden tot het Masterprogramma van NCOI. Het programma is in de regel gelijk aan de 2e fase van de meest passende Bacheloropleiding.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Populaire opleidingen

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Uitgelicht

Hoe kan je wél studeren? 8 studietips!
Verspil jij kostbare tijd omdat je niet (meer) weet hoe je op een effectieve manier studeert? Of lukt...
Lees verder
Verspil jij kostbare tijd omdat je niet (meer) weet hoe je op een effectieve manier studeert? Of lukt...
Lees verder
Verspil jij kostbare tijd omdat je niet (meer) weet hoe je op een effectieve manier studeert? Of lukt...
Lees verder
Bank
DSI-geaccrediteerde PV-programma’s 2022 gestart

Vanaf 1 januari 2022 gaan de door DSI geaccrediteerde nieuwe Permanent Vakbekwaam-programma’s voor beleggings-...

Lees verder

Vanaf 1 januari 2022 gaan de door DSI geaccrediteerde nieuwe Permanent Vakbekwaam-programma’s voor beleggings-...

Lees verder

Vanaf 1 januari 2022 gaan de door DSI geaccrediteerde nieuwe Permanent Vakbekwaam-programma’s voor beleggings-...

Lees verder

Een diploma van NIBE-SVV hoef je nooit uit te leggen

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.