Bank & Insurance
Skills Academy

Succes in de financiële sector. Waar draait dat om? Up-to-date kennis van wet- en regelgeving is natuurlijk van groot belang. Snel en adequaat inspelen op de voortdurende veranderingen natuurlijk ook. Waar het uiteindelijk om draait is vertrouwen. Vertrouwen krijg je niet zomaar, dat moet worden verdiend. Succesvolle financiële dienstverleners investeren daarom in de ‘soft controls’, de vaardigheden om inhoudelijke kennis daadwerkelijk goed toe te passen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Meer over vaardigheidstrainingen

NIBE-SVV koppelt de ontwikkelingen in de markt aan kennis en vaardigheden. Wij zijn een bron voor opleidingen, trainingen, contacten en specialistisch advies. NIBE-SVV laat mensen in de financiële sector voorop lopen. Niet alleen op het gebied van benodigde kennis en vaktechniek, maar ook op gebied van het ontwikkelen van relevante ‘soft skills’ en vaardigheden. Door de combinatie maakt u het verschil!

Bank & Insurance Academy

Speciaalvoor professionals in de financiële sector die het verschil willen maken, heeft NIBE-SVV in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin de Bank & Insurance Academy opgezet. Het doel van de Bank & Insurance Academy is het ondersteunen van de ontwikkeling van de soft controls van de professional in de financiële dienstverlening.

Capita Selecta

NIBE-SVV heeft samen met Boertien Vergouwen Overduin een uitgekiend palet van vaardigheidstrainingen samengesteld waarmee de ambitieuze professional in de financiële sector zijn soft controls versterkt. Om zichtbaar en aantoonbaar het verschil te maken.

Volledig naar uw wens

NIBE-SVV biedt een maatwerktraject conform de wensen van de klant. In samenspraak kunnen alle opleidingen en trainingen ook in de vorm van een incompanytraject verzorgd worden. Naast klantgericht en efficiënt is dit kostenbesparend. Een accountmanager van NIBE-SVV komt graag vrijblijvend bij u langs.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Studiegids aanvragen

Onze website maakt gebruik van cookies.