Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Niek Pietersma (student Wft-opleidingen)

“Die online leeromgeving van NIBE-SVV vond ik superfijn.”

Niek Pietersma, financieel adviseur bij de Rabobank, heeft bij NIBE-SVV diverse Wft-opleidingen gevolgd. Niet alleen de opleidingen die voor zijn functie vereist zijn, maar ook andere. “Allemaal op mijn eigen initiatief. Het is nooit weg om goed opgeleid te zijn.”

Met zijn 31 jaar is Niek Pietersma nog lang geen oudgediende. Toch heeft hij al aardig wat ervaring in de financiële wereld achter zijn naam staan. Van de ABN Amro Bank stapte hij over naar de Rabobank en daar is hij nu financieel adviseur. Zijn eindstation? Nou, dat weet hij niet, maar wat hij wel weet is dat hij zich in zijn huidige functie verder wil ontwikkelen en zijn kennis wil uitbreiden. Dat betekent: opleidingen volgen en PE-punten behalen. En dat doet hij bij NIBE-SVV. Voor hem een logische keuze.

De opleidingen zijn prettig verlopen 
“Toen ik in de bankwereld begon moest ik mijn Wft-diploma Basis behalen. Mijn detacheerder adviseerde me om voor NIBE-SVV te kiezen en dat heb ik gedaan. Ik ben met NIBE-SVV vertrouwd geraakt. De stof is wel een beetje taai; kennis toepassen vind ik sowieso leuker dan leren. Maar de opleidingen zijn prettig verlopen.”

Triple A-app
De Nijmegenaar kan een respectabel rijtje opleidingen op zijn cv zetten: naast de Wft Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet, die hij voor zijn functie nodig heeft, heeft hij de Wft Consumptief Krediet, Schadeverzekeringen Zakelijk en Particulier en Inkomen gevolgd. Hij vond het een voordeel dat hij zijn examendata en -locatie zelf mocht kiezen. Zo kon hij dicht bij zijn woonplaats blijven. “En de online leeromgeving waarmee ik werkte vond ik superfijn. Als ik het niet te druk had, heb ik daarvan op mijn werkplek gebruikgemaakt en anders thuis. Nu zorg ik dat ik helemaal bij blijf. Daarvoor gebruik ik de Triple A-app.”

Duidelijke uitleg
Naast de online leeromgeving is Niek vooral gecharmeerd van de duidelijke uitleg waarvoor de docenten van NIBE-SVV garant staan. Reden genoeg om NIBE-SVV van harte aan te bevelen aan toekomstige studenten.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!