Permanent vakbekwaam blijven als beleggingsprofessional: zo doet u dat

Bent u een DSI-gecertificeerde beleggingsprofessional? Dan dient u periodiek aan te tonen dat uw vakkennis up-to-date is. Met de komst van nieuwe regelgeving zijn de eisen die hieraan gesteld worden aangescherpt. Om uw DSI-certificering te behouden moet u jaarlijks aantonen dat u permanent vakbekwaam bent.

ESMA Permanent Vakbekwaam-programma’s

Om u te helpen aan deze eis te voldoen, biedt NIBE-SVV 3 door DSI geaccrediteerde ESMA Permanent Vakbekwaam-programma’s aan. Deze programma’s sluiten naadloos aan op onze door DSI geaccrediteerde initiële ESMA-opleidingen en -examens. 

Alle drie de Permanent Vakbekwaam-programma’s worden via e-Learning aangeboden, waardoor u kunt studeren waar en wanneer u maar wilt en de lesstof flexibel kunt indelen. Met de programma’s kunt u op een laagdrempelige manier uw kennis bijwerken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van herkenbare en actuele artikelen die aansluiten op uw praktijk. De programma’s zijn overzichtelijk en resultaatgericht. Bovendien krijgt u professionele begeleiding van onze docenten wanneer u daar behoefte aan heeft.

Welk Permanent Vakbekwaam-programma heeft u nodig?

ESMA Retail Adviseren Standaard Permanent Vakbekwaam 2020

  • U adviseert klanten over standaard beleggingsproducten
  • U bent gecertificeerd voor het DSI Adviseren Standaard Beleggen Retail (ESMA)-register 
Meer informatie

ESMA Retail Adviseren Maatwerk Permanent Vakbekwaam 2020

  • U adviseert klanten over individuele beleggingsproducten
  • U bent gecertificeerd voor het DSI Adviseren Maatwerk Beleggen Retail (ESMA)-register
Meer informatie

ESMA Retail Informeren Permanent Vakbekwaam 2020

  • U informeert klanten over beleggen
  • U bent gecertificeerd voor het DSI Informeren Beleggen Retail (ESMA)-register
Meer informatie

Duur en studiebelasting

De Permanent Vakbekwaam-programma’s lopen per kalenderjaar. Elk jaar start met een nieuwe cyclus. Dit houdt in dat het programma voor het einde van het kalenderjaar afgerond moet worden. U kunt het programma in uw eigen tempo doorlopen. De gemiddelde studiebelasting voor het doornemen van de lesstof en het maken van de toetsvragen is ongeveer 6-13 uur (afhankelijk van welk programma u volgt).

Met onze Permanent Vakbekwaam-programma’s heeft u direct resultaat

  • U bent aantoonbaar permanent vakbekwaam
  • U krijgt automatisch verlenging van uw DSI-registratie
  • U ontvangt direct uw certificaat

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.