Training Erkend Financieel Adviseur (Integraal Adviseren)

Uitstekende opstap naar Register Erkend Financieel Adviseur

Niveau

Vakopleidingen

Vakgebied
Opleidingsvariant

Dag


Algemeen

Financieel advies heeft pas waarde als het is afgestemd op de klantwens en de (financiële) mogelijkheden van de klant. Het advies moet zijn opgebouwd uit verschillende componenten die elkaar onderling beïnvloeden. De training Erkend Financieel Adviseur (Integraal Adviseren) geeft u de handvatten om u verder te bekwamen in het geven van integraal advies. De training sluit aan op het professioneel gedrag en de vaardigheden die in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft) van u verwacht worden. Nadat u het afsluitende assessment van deze training succesvol heeft afgesloten, wordt u opgenomen in het Register Erkend Financieel Adviseur. Voor eenieder die zich op een efficiënte en effectieve wijze wil voorbereiden op dit assessment, is deze compacte training van NIBE-SVV een uitstekende keus.

Officieel erkend

Nadat u het examen succesvol heeft afgelegd, kunt u worden ingeschreven in het Register Erkend Financieel Adviseur. Hiermee verkrijgt u een waardevolle meerwaarde als adviseur in de financiële dienstverlening.

Doelgroep

De financieel adviseur die zich wil registreren in het Register Erkend Financieel Adviseur (EFA) en zich wil onderscheiden op het gebied van deskundigheid, vaardigheden en integriteit.

Doel en opzet

Gedurende deze training ligt de nadruk op het trainen van adviesvaardigheden en vaardigheden toegespitst op integraal adviseren. Daarnaast leert u budgetteren en inkomensrisico’s bij arbeidsongeschiktheid, overlijden, pensionering en werkloosheid te analyseren. Deze training wordt verzorgd door zeer ervaren topdocenten die zelf actief zijn in de praktijk.

Vooropleiding

Om deel te mogen nemen aan de training dient u te beschikken over de volgende diploma’s: ‘Wft Basis’, ‘Adviseur hypothecair krediet’ en ‘Adviseur consumptief krediet’. Ook heeft u gedurende een periode van een jaar ten minste 50% van uw tijd klanten zelfstandig over hun financiële positie geadviseerd. De ervaringseis toont u aan door middel van een werkgeversverklaring. Let op: nadat u heeft voldaan aan deze vooropleidingseisen registreert u zich via www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl U ontvangt een bevestiging van SEH dat u mag deelnemen aan de opleiding.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 70 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Studieprogramma

Studieprogramma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inkomensrisico’s
  • Budgetteren
  • Basisvaardigheden
  • Vaardighedenverdieping en competenties

Examen

Het examen bestaat uit een assessment, dat wordt afgenomen door SEH. U dient zich zelf voor dit examen aan te melden bij SEH via de website: www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl De kosten betaalt u rechtstreeks aan SEH.

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Erkend Financieel Adviseur (Integraal Adviseren)’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Lesplanning

Deze training bestaat uit 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De bijeenkomsten zijn van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Erkend Financieel Adviseur (Integraal Adviseren)

Startmaand Variant Dag Locatie
14-11-2017 Dag Dinsdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
14-11-2017 Dag Dinsdag Regio Zwolle
Startmaand Variant Dag Locatie
14-11-2017 Dag Dinsdag Regio Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
14-11-2017 Dag Dinsdag Regio Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
14-11-2017 Dag Dinsdag Regio Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
09-02-2018 Dag Vrijdag Regio Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
09-02-2018 Dag Vrijdag Regio Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
09-02-2018 Dag Vrijdag Regio Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
09-02-2018 Dag Vrijdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
09-02-2018 Dag Vrijdag Regio Zwolle
Startmaand Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Regio Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Regio Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Regio Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Regio Zwolle
Startmaand Variant Dag Locatie
08-06-2018 Dag Vrijdag Regio Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
08-06-2018 Dag Vrijdag Regio Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
08-06-2018 Dag Vrijdag Regio Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
08-06-2018 Dag Vrijdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
08-06-2018 Dag Vrijdag Regio Zwolle

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 750 61 55 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 645,00
Trainingsmateriaal € 100,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 908,50

Kosten

Trainingskosten: € 645,-
Trainingsmateriaal: € 100,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. 

035 200 4604

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.