Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Verdieping binnen de verzekeringsbranche

Werk jij als verzekeringsprofessional en wil je je verder verdiepen binnen de verzekeringsbranche? Een goede keuze, want zo zorg je dat je up-to-date blijft in dit constant veranderende vakgebied. Om je te helpen met je ontwikkeling, biedt NIBE-SVV verschillende leertrajecten aan waarmee je de verdieping kunt opzoeken. En dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ kunnen 175 deelnemers hier nu gratis aan deelnemen. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Waarom is verdieping zo belangrijk binnen de verzekeringsbranche?

Het verzekeringsvak is constant in beweging. Functies veranderen en er komen ook steeds nieuwe functies bij. Door de verdieping op te zoeken zorg je niet alleen dat je kennis up-to-date blijft, maar ook dat je van waarde blijft als verzekeringsprofessional. Er is namelijk steeds meer vraag naar specialisten binnen het verzekeringsvak. En omdat de leertrajecten op deze pagina perfect aansluiten op de vervolgopleidingen van NIBE-SVV, bieden ze ook een goede opstap wanneer je wilt doorgroeien naar een hogere functie.

Alles over de regeling ‘NL leert door’

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland zich blijft ontwikkelen om op die manier wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar te blijven. Dat belang is alleen maar groter geworden door de coronacrisis, waarin veel mensen hun baan kwijtraakten. Hierdoor is bij- en omscholing belangrijker dan ooit – ook binnen je eigen vakgebied. Daarom heeft de overheid de subsidieregeling ‘NL leert door’ in het leven geroepen, waarmee je kosteloos kunt deelnemen aan geselecteerde opleidingen of trainingen.

Ook de leertrajecten op deze pagina zijn geselecteerd voor deze regeling. Met de NL leert door-subsidie kun je dus gratis aan deze trajecten deelnemen. Maar let op: er is maar subsidie beschikbaar voor 175 personen. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Voor wie is de regeling bedoeld?

De regeling is bedoeld voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd, die scholing wil volgen en ‘een relatie heeft tot de arbeidsmarkt’. Dat laatste betekent dat je in loondienst, flexwerker, zelfstandig ondernemer of werkzoekend bent. Je kunt dus niet van deze regeling gebruikmaken als je voltijds studeert.

Neem contact op

Gratis een leertraject volgen? Wacht niet te lang!

Wil je gebruikmaken van de subsidieregeling ‘NL leert door’ en gratis een van onze omscholingstrajecten (t.w.v. minimaal €1.250,-) volgen? Wacht dan niet te lang! Er is namelijk maar subsidie beschikbaar voor 175 deelnemers. Schrijf je daarom snel in voor een van de leertrajecten op deze pagina om gebruik te maken van deze aantrekkelijke regeling.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Over NIBE-SVV