Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Omscholing naar de verzekeringsbranche

Overweeg jij je te laten omscholen naar een ander vakgebied? Dan biedt de verzekeringsbranche volop mogelijkheden. Om je te helpen met je omscholing naar de verzekeringsbranche, biedt NIBE-SVV verschillende leertrajecten aan. Hiermee ben jij in maximaal 3 stappen klaar om aan de slag te gaan in het verzekeringsvak. En dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ kunnen 175 deelnemers hier nu gratis aan deelnemen. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Waarom omscholen naar de verzekeringsbranche?

Er is veel vraag naar goed geschoolde verzekeringsprofessionals. En omdat het vak volop in beweging is, komen er ook steeds nieuwe functies bij. Omscholen naar de verzekeringsbranche biedt dan ook volop mogelijkheden. Na het doorlopen van een van de onderstaande leertrajecten ben je direct klaar om aan de slag te gaan in het vakgebied. En omdat de opleidingen perfect aansluiten op de vervolgopleidingen van NIBE-SVV, bieden ze ook een goede opstap wanneer je later nog verder wilt doorgroeien.

Alles over de regeling ‘NL leert door’

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland zich blijft ontwikkelen om op die manier wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar te blijven. Dat belang is alleen maar groter geworden door de coronacrisis, waarin veel mensen hun baan kwijtraakten. Hierdoor is bij- en omscholing belangrijker dan ooit. Daarom heeft de overheid de subsidieregeling ‘NL leert door’ in het leven geroepen, waarmee je kosteloos kunt deelnemen aan geselecteerde opleidingen of trainingen.

Ook de leertrajecten op deze pagina zijn geselecteerd voor deze regeling. Met de NL leert door-subsidie kun je dus gratis aan deze trajecten deelnemen. Maar let op: er is maar subsidie beschikbaar voor 175 personen. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Voor wie is de regeling bedoeld?

De regeling is bedoeld voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd, die scholing wil volgen en ‘een relatie heeft tot de arbeidsmarkt’. Dat laatste betekent dat je in loondienst, flexwerker, zelfstandig ondernemer of werkzoekend bent. Je kunt dus niet van deze regeling gebruikmaken als je voltijds studeert.

Neem contact op

Gratis een leertraject volgen? Wacht niet te lang!

Wil je gebruikmaken van de subsidieregeling ‘NL leert door’ en gratis een van onze omscholingstrajecten (t.w.v. minimaal €1.250,-) volgen? Wacht dan niet te lang! Er is namelijk maar subsidie beschikbaar voor 175 deelnemers. Schrijf je daarom snel in voor een van de leertrajecten op deze pagina om gebruik te maken van deze aantrekkelijke regeling.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Over NIBE-SVV