NL leert door bij NIBE-SVV

Overweeg je je te laten omscholen naar een ander vakgebied? Of wil je doorgroeien als financieel professional? Dan biedt de verzekeringsbranche volop mogelijkheden. En omdat het vak volop in beweging is, komen er ook steeds nieuwe functies bij. Om je te helpen met je omscholing naar of binnen de financiële sector, biedt NIBE-SVV verschillende leertrajecten aan waarmee jij in maximaal 3 stappen klaar bent voor de toekomst. Dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ kunnen 175 deelnemers hier nu gratis aan deelnemen. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Alle 7 leertrajecten hebben een waarde van minimaal €1250,-, maar kunnen wij door NL Leer Door kosteloos aanbieden.

Omscholing naar de verzekeringsbranche

Er is veel vraag naar goed geschoolde verzekeringsprofessionals. Omscholing naar dit vakgebied biedt dan ook mooie kansen. Bekijk onze leertrajecten en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Doorgroeien binnen de verzekeringsbranche

Werk je al als verzekeringsadviseur en wil je doorgroeien? Ook dan zijn onze leertrajecten de ideale manier om je voor te bereiden op jouw toekomst in het vak.

Meer informatie

Verdieping binnen de verzekeringsbranche

Op zoek naar verdieping als verzekeringsprofessional? Groei dan door met een van onze leertrajecten. Ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie

Contact studieadviseur

Wil je meer weten over de regeling ‘NL leert door’ of onze leertrajecten? Of heb je een andere vraag? Dan helpen onze studieadviseurs je graag.

Neem contact op

Alles over de regeling ‘NL leert door’

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland zich blijft ontwikkelen om op die manier wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar te blijven. Dat belang is alleen maar groter geworden door de coronacrisis, waarin veel mensen hun baan kwijtraakten. Hierdoor is bij- en omscholing belangrijker dan ooit. Daarom heeft de overheid de subsidieregeling ‘NL leert door’ in het leven geroepen, waarmee je kosteloos kunt deelnemen aan geselecteerde opleidingen of trainingen.

Ook de leertrajecten op deze pagina zijn geselecteerd voor deze regeling. Met de NL leert door-subsidie kun je dus gratis aan deze trajecten deelnemen. Maar let op: er is maar subsidie beschikbaar voor 175 personen. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Voor wie is de regeling bedoeld?

De regeling is bedoeld voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd, die scholing wil volgen en ‘een relatie heeft tot de arbeidsmarkt’. Dat laatste betekent dat je in loondienst, flexwerker, zelfstandig ondernemer of werkzoekend bent. Je kunt dus niet van deze regeling gebruikmaken als je voltijds studeert.

Gratis een leertraject volgen? Wacht niet te lang!

Wil je gebruikmaken van de subsidieregeling ‘NL leert door’ en gratis een van onze omscholingstrajecten volgen? Wacht dan niet te lang! Er is namelijk maar subsidie beschikbaar voor 175 deelnemers. Schrijf je daarom snel in voor een van onderstaande leertrajecten om gebruik te maken van deze aantrekkelijke regeling.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.