20 extra plekken voor subsidieregeling NL leert door

Kom je niet in aanmerking voor de STAP-subsidie? Bekijk dan eens de subsidieregeling NL leert door. Hierover is goed nieuws, want er zijn 20 extra plekken beschikbaar gemaakt! Hierdoor is het aantal kosteloos te vergeven leertrajecten bij NIBE-SVV verhoogd naar 200. Van de 200 plekken zijn er nu nog 40 beschikbaar. 

Wat is NL leert door en wie kan profiteren?

NL leert door is een subsidieregeling waarmee je geselecteerde leertrajecten kosteloos kunt volgen. Bijvoorbeeld om je te laten omscholen of als je stappen wilt zetten als financieel professional. Om je hierbij te helpen biedt NIBE-SVV diverse leertrajecten aan. Deze hebben allemaal een minimale waarde van € 1.250,-, maar zijn door NL leert door geheel kosteloos te volgen. Een voorwaarde is dat je het leertraject uiterlijk op 1 december 2022 hebt voltooid. De regeling is voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd en met een relatie tot de arbeidsmarkt. Meer weten? Lees hier alle informatie en voorwaarden.

Flexibel studeren

Studeren via NL leert door doe je voornamelijk via e-learning. Het voordeel hiervan is dat je studeert waar en wanneer het jou uitkomt. Dit maakt de combinatie van werken en leren een stuk gemakkelijker én toegankelijker.

Aanmelden voor een kosteloos leertraject

De leertrajecten zijn een mooie toevoeging als je al financieel professional bent, maar ook zeer geschikt voor starters. Bovendien is het een mooie opstap tot een vervolgopleiding. Benieuwd welke leertrajecten er zijn of wil je je direct aanmelden? Bekijk het opleidingsaanbod

Wees er snel bij, want op=op

Ook voor deze subsidieregeling geldt op=op. Wacht dus niet te lang. De overheid heeft eenmalig 20 extra plekken beschikbaar gesteld, zodat meer professionals van deze mooie regeling kunnen profiteren.

Verschillen NL leert door en STAP

NL leert door en STAP zijn subsidieregelingen die los van elkaar staan. Het is mogelijk om van beide te profiteren, maar je kunt ze niet combineren. In de tabel hieronder staan de belangrijkste verschillen:

NL leert door STAP
Geselecteerde leertrajecten Alle opleidingen en trainingen
Volledige vergoeding Max. € 1.000,- subsidie
Elk moment inschrijven Inschrijven tijdens aanvraagtijdvakken
 

Contact bij vragen

Wil je meer weten over NL leert door, STAP of onze leertrajecten? Of heb je een andere vraag? Onze studieadviseurs helpen graag!

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?