Studeer op jouw manier

Wil je binnenkort starten met een opleiding? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je deze opleiding zo goed mogelijk kunt combineren met je baan en privéleven. Daarom bieden we bij NIBE-SVV verschillende studievarianten aan voor een optimale aansluiting om jouw leven en manier van leren. Kies je voor klassikale lessen, de virtual classroom of e-learning? Hieronder lichten we de voordelen van de verschillende varianten voor je toe.

Klassikale lessen

Heb je behoefte aan vaste lesmomenten en veel interactie met je docent en medestudenten? Dan is een klassikale opleiding een goede keuze. Hierbij volg je doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag een klassikale bijeenkomst. Bij de dagvariant en de zaterdagvariant volg je maximaal één dagbijeenkomst per twee weken. Deze bijeenkomsten duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondbijeenkomsten worden georganiseerd van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je hebt nooit meer dan één avond in de week les, zodat een opleiding prima te combineren is met een baan. Doordat onze klassikale opleidingen te volgen zijn op leslocaties door heel Nederland, hoef je nooit ver te reizen.

Virtual classroom

Wil je wel live les volgen, maar wil je hier liever niet voor reizen? Of volg je om een andere reden liever geen klassikale les op locatie? Dan biedt onze virtual classroom uitkomst. Hierin volg je je les op afstand in een digitaal klaslokaal. Deze lessen zijn interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. 

E-learning

Studeer je liever zelfstandig op een moment waarop het jou uitkomt? Vrijwel al onze opleidingen zijn ook te volgen als e-learning. In deze opleidingsvariant volg je geen bijeenkomsten, maar studeer je in je eigen tijd onder begeleiding van een docent op afstand. Daarbij maak je gebruik van onze online leeromgeving, boeken en aanvullende studiematerialen. Deze manier van studeren biedt je maximale flexibiliteit om een opleiding te volgen.

Relaxte, open sfeer

Natuurlijk kunnen we je nog veel meer vertellen over onze studievarianten, maar onze (oud-)studenten kunnen dat nog veel beter. Ron Schoemaker, Specialist Inkomensverklaringen bij de Rabobank volgde bijvoorbeeld de klassikale opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde, specialisatie Bank- en verzekeringswezen. Hij vertelt hierover: “Ik had gekozen voor de dagvariant. Er heerste een relaxte, open sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn. De studie kon ik goed met werk en privé combineren.” Meer weten? Lees dan ook de rest van zijn verhaal of een van de andere testimonials.

Schrijf je nu in en start in september

Welke studievariant je ook kiest, wacht niet te lang met inschrijven. Veel van onze opleidingen starten namelijk al in september. Door je snel in te schrijven kun je vrijwel direct van start.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?