Over NIBE-SVV

Erkende Kwaliteit

Erkende kwaliteit

NIBE-SVV heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Als de solide en vertrouwde opleider die wij al jarenlang zijn, beschikken wij over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit. Bovendien zijn wij voor diverse branche­organisaties een zeer belangrijke partner. Dat bewijst onze inhoudelijke kracht.

Raad van Advies

NIBE-SVV is opgericht door banken en verzekeraars. De Nederlandse Vereniging van Banken en het Verbond van Verzekeraars en een aantal van hun leden ondersteunen ons met raad en daad.

Wft-opleidingen en permanente educatie

Wij beschikken over het complete aanbod van opleidingen en examens voor de verplichte Wft-diploma’s voor finan­cieel advies en klantcontact. Ook voor permanente educatie hebben wij alles in huis, onder andere het flexibele Wft Triple A-abonnement, waarmee u op eenvoudige wijze aantoont dat u actueel vakbekwaam bent.

DSI

Namens DSI nemen wij verschillende examens af. Ook bieden wij verschillende opleidingen en trainingen aan die voor registratie in een van de ­DSI-registers verplicht zijn.

GARP

Wij zijn de partner van GARP in Nederland. Zo verzorgen wij de GARP-opleidingen Financial Risk Management (FRM I en II) en de opleiding en het examen voor International Certificate in Banking Risk and Regulation (ICBRR).

Universiteit van Amsterdam

Wij werken samen met de Universiteit van Amsterdam (UvA) in de Academie Bank en Verzekeringen. Hierin verzorgen wij een aanbod van Post Graduate-opleidingen en PE-opleidingen voor bestuurders en commissarissen van financiële ondernemingen. Bovendien hebben wij ook een eigen leerstoel aan de UvA. Prof. dr. Rob Schotsman, MT-lid van NIBE-SVV, is de initiator van deze zeer succesvolle en prestigieuze registeropleiding Financieel recht en de directeur an de UVA Academie Bank en Verzekeringen.

Stichting Assurantie Registratie

SAR bewaakt de kwaliteit van het financieel advies van de assurantieadviseurs die bij haar geregistreerd staan. NIBE‑SVV heeft opleidingen waarmee u de diploma’s haalt die nodig zijn voor registratie bij SAR.

Erkend Financieel Adviseur (EFA)

Dit belangrijke keurmerk voor financieel adviseurs is per 1 januari 2016 in de plaats gekomen voor Stichting Erkend Hypotheek­adviseurs. Onze opleidingen en de PE-programma’s zijn volledig ingericht naar de eisen van de EFA.

FFP

De financieel planners die zijn aangesloten bij beroepsvereniging FFP en zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Alleen zij mogen het FFP-keurmerk dragen. Onze opleiding voor financieel planners is erkend door FFP en bereidt volledig en optimaal voor op het examen.

NVAO-geaccrediteerd

De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die in opdracht van het ministerie van OCW de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. Voor het aanbod van Bachelor- en Masteropleidingen werkt NIBE-SVV samen met Hogeschool NCOI. Hogeschool NCOI kiest er heel bewust voor alle opleidingen hoger onderwijs onder toezicht te plaatsen van de NVAO en ze daarmee aan te laten sluiten bij de strikte kwaliteitseisen.

Cedeo-erkenning

Wij beschikken over de Cedeo-erkenning. Cedeo is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet onder ­studenten van opleidingen. Om deze in de opleidingsbranche hooggewaardeerde erkenning te krijgen moet ruim 80% van de studenten zeer tevreden zijn over de opleiding.

ISO 9001

NIBE-SVV is gecertificeerd conform ISO 9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Als student kunt u ervan uitgaan dat NIBE-SVV een betrouwbare opleider is, die waarmaakt wat hij belooft. Ieder jaar wordt een audit gedaan door een externe auditor en iedere 3 jaar vindt een nieuwe certificering plaats.

ISO 27001

NIBE-SVV is gecertificeerd conform ISO 27001. ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan. Ons doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld hackers. Voor u betekent dit dat we voldoen aan informatieveiligheid en aan de wettelijke eisen rondom privacy (AVG). Hierdoor bent u er als student van verzekerd dat we vertrouwelijk en op betrouwbare manier met al uw gegevens omgaan.

NRTO

Wij zijn aangesloten bij NRTO, de overkoepelende branche­organisatie voor alle particuliere trainings- en opleidings­bureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. Bovendien is NRTO een belangrijk lid van VNO-NCW. Bekijk hier de gedragscodes van de NTRO.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.