Blijf bij in de veranderende wereld van het intermediair met het opleidingsaanbod van NIBE-SVV

De wereld van het intermediair is volop in beweging. Ontwikkelingen als digitalisering, de verschuiving van de grenzen tussen IT en finance en de samenwerking met fintech bedrijven volgen elkaar in rap tempo op. Het is dan ook belangrijker dan ooit om bij te blijven in dit veranderende vakgebied. Daar helpen wij je graag bij.

Perfecte aansluiting op jouw vakgebied

Je kent ons waarschijnlijk van de vele verzekeringsopleidingen die wij van oudsher aanbieden. Variërend van basisopleidingen via Wft-opleidingen tot het A-diploma en de branchediploma’s. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor ook een groot aantal andere vakopleidingen voor het intermediair van vandaag én morgen? Ook als je al specialist bent in je vakgebied is het van belang om jezelf te blijven ontwikkelen. Of je nu starter bent in dit vakgebied of als je zich verder wilt specialiseren, bij ons vindt je op elk niveau een opleiding die perfect aansluit.

Ontdek onze opleidingen voor het intermediair

Kennispartner voor het intermediair

NIBE-SVV is opgericht door en voor de financiële dienstverlening. Wij vinden het dan ook belangrijk om mee te bouwen aan een krachtige en vakbekwame financiële sector. Dit doen wij natuurlijk met onze opleidingen, maar ook als je geen opleiding bij ons volgt zijn wij je graag van dienst als kennispartner. Dat doen wij onder andere met de volgende middelen:

  • Gratis webinars en whitepapers over actuele thema’s
  • Wetenschappelijke inzichten die we delen in samenwerking met de UvA
  • Wft Triple A-tool om permanent actueel te blijven
  • De Beursbengel: Hét vakblad voor de verzekeringsbranche
  • FLINK: ons online kennisplatform voor verbinding met vakgenoten

Studeren waar, wanneer en hoe het u uitkomt

Niet alleen de wereld van het intermediair verandert, de manier van leren ook. Daar spelen we bij NIBE-SVV op in door je de mogelijkheid te bieden om te studeren op jouw eigen manier. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een korte training of een vakopleiding? En studeer je liever klassikaal of via e-learning? Alles is mogelijk. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van onze Wft Online Academy. Met een abonnement kan je eenvoudig aan de vakbekwaamheidseisen voldoen. Dit kan ook voor de hele organisatie waar je werkt.

Vaardigheden van nu

Naast kennis zijn ook vaardigheden een belangrijke factor voor succes in het intermediair. Daarom heeft NIBE-SVV een breed aanbod aan vaardigheidstrainingen waarmee je jouw vakkennis kunt bijwerken met de vaardigheden van nu. Deze vaardigheden helpen je vandaag en morgen efficiënt en effectief te kunnen blijven werken.

Wist u dat:

  • Het Assurantie A-diploma nog steeds bestaat.
  • Behaalde Assurantie A-certificaten een onbeperkte geldigheid hebben (en dat daarmee dus een diploma aangevraagd kan worden, zodra u alle A-onderdelen hebt behaald).
  • U 50% korting krijgt op Wft-PE e-learning als u Triple A abonnee bent.
  • De Beursbengel nog steeds het enige verzekeringsvakblad is en inmiddels ook een digitale variant kent: Flink.
  • U met de training Compliance voor de financieel adviseur op de hoogte bent van de noodzakelijke compliance regels én SEH PE punten krijgt?

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze opleidingen voor het intermediair? Vraag dan nu onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op via 035 - 7 506 155 of vul ons contactformulier in.