Wft Triple A

Permanent actueel zijn én blijven? Gebruik onze Wft Triple A

Snel en gemakkelijk permanent actueel blijven? Doe dat met onze Wft Triple A. Met deze speciaal ontwikkelde, handige tool bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Probeer onze tool gratis. Of neem meteen een abonnement. En ontdek de voordelen.

Het gemak van de Wft Triple A?

U wilt – of moet conform de Wft - altijd actuele informatie over uw vakgebied tot uw beschikking hebben. Dan is het prettig een hulpmiddel te hebben waarbij u eenvoudig aan de wettelijke eisen kunt voldoen. Als Wft Triple A-gebruiker bent u aantoonbaar permanent actueel door Periodieke Toetsing op basis van een persoonlijk profiel. Het nieuws wordt voor u gefilterd. Dat is wel zo overzichtelijk. De Wft Triple A-tool houdt bij waar u kennis van neemt en wanneer nodig kunt u uw status eenvoudig rapporteren.

Hoge korting op Wft-PE

Heeft u Wft-diploma’s? Dan moet u periodiek een Wft-PE-examen doen om uw diploma’s geldig te houden. Als gebruiker van Wft Triple A van NIBE-SVV houdt u uw vakkennis aantoonbaar op peil en legt u al een goede basis voor uw Wft-PE-examen(s). De behandelde onderwerpen komen grotendeels terug in de Wft-PE. Daarom krijgt u op basis van uw Wft Triple A-abonnement een flinke korting op de Wft-PE-opleidingen van NIBE-SVV. Die korting loopt op tot wel 50%!

 


De voordelen van Wft Triple A op een rij:

  • Altijd aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam
  • Verzekerd van al het relevante nieuws voor uw beroepskwalificatie
  • Voordeliger uit voor elke Wft-PE-opleiding die u moet volgen
  • Met Wft Triple A wordt Wft-PE een feest van herkenning! 

Probeer Triple A gratis

Onze Wft Triple A gratis proberen? Sluit een proefabonnement af (stopt na twee maanden automatisch). Voor nog geen € 5,- per maand bent ook u abonnee. Op een gemakkelijke en prettige manier op de hoogte blijven?  Koop direct een abonnement voor € 58,- per jaar (dat is € 4,83 per maand).

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.