Future-proof zijn en blijven binnen de bankensector? Zo doe je dat

Wist je dat de Nederlandse banken al jaren in de top 20 van favoriete werkgevers staan? Niet zo gek, want de bank is en blijft een dynamische werkomgeving. De ‘bank van nu’ lijkt nog maar weinig op ‘de bank van toen’. Dat komt vooral door de toenemende digitalisering. Daardoor ontstaan er nieuwe functies en investeren banken volop in technologische innovaties. Met ons ruime aanbod aan bancaire opleidingen spelen wij perfect in op die actualiteit. Zo helpen wij je om future-proof te zijn en te blijven.

Perfecte aansluiting op jou vakgebied

Dankzij het brede aanbod van NIBE-SVV vind je bij ons altijd een opleiding of training die perfect aansluit op jouw vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan compliance, fraude of privacy. Zo kun je jezelf verder specialiseren en up-to-date blijven zonder dat je onnodig veel tijd kwijt bent aan lesstof die je al beheerst of niet relevant is voor jou.

Studeren waar, wanneer en hoe het jou uitkomt

Niet alleen de banken veranderen, de manier van leren ook. Daar spelen we bij NIBE-SVV op in door je de mogelijkheid te bieden om te studeren op de manier die het best bij jou past. Dat kan een korte training zijn, maar ook bijvoorbeeld een vakopleiding. Dankzij de mogelijkheid om te studeren via e-learning kun je flexibel studeren waar en wanneer je maar wilt.

Vaardigheden van nu

Naast kennis zijn ook vaardigheden een belangrijke factor voor succes in de bancaire sector. Daarom heeft NIBE-SVV een breed aanbod aan vaardigheidstrainingen waarmee je je vakkennis kunt upgraden met de vaardigheden van nu. Deze skills helpen je vandaag en morgen efficiënt en effectief te kunnen blijven werken.

Praktijkgerichte trainingen

Heb je veel klantcontact en wil je de regels werkbaar houden, maar is compliance niet je vak? Dan raden wij je onze twee praktijkgerichte trainingen aan. Dit zijn de trainingen ‘Compliance voor Financieel Adviseurs’ en de ‘Inleiding Customer Due Diligence (CDD)’. In deze trainingen leer je onder andere vraagstukken op het gebied van fraude, CDD, fintech, robo-advies en risico’s effectief aan te pakken. Na afloop handel je vanuit een vastberaden vertrouwen om het beste te doen voor de klant en de organisatie.

Nieuwe vakgebieden

Door de digitalisering ontstaan ook compleet nieuwe vakgebieden binnen de bankensector. Denk bijvoorbeeld aan Security, Data protection en Privacy. Personendata en bedrijfsdata zijn steeds vaker doelwit van cybercriminelen. Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moeten bedrijven nu voorzichtiger omgaan met hun klantgegevens en adressenbestand. Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden binnen de bankensector. Daarom bieden wij diverse praktische opleidingen op het gebied van onder andere (cyber) security essentials, (big) data protection en privacy protection.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze bancaire opleidingen? Neem gerust contact op met een opleidingsadviseur. Dit kan zowel telefonisch, via WhatsApp of via ons contactformulier.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!