Future-proof zijn en blijven binnen de bankensector? Zo doet u dat

Wist u dat de Nederlandse banken al jaren in de top 10 van favoriete werkgevers staan? Niet zo gek, want de bank is en blijft een dynamische werkomgeving. De ‘bank van nu’ lijkt nog maar weinig op ‘de bank van toen’. Dat komt vooral door de toenemende digitalisering. Daardoor ontstaan er nieuwe functies en investeren banken volop in technologische innovaties. Met ons ruime aanbod aan bancaire opleidingen spelen wij perfect in op die actualiteit. Zo helpen wij u om future-proof te zijn en te blijven.

Perfecte aansluiting op uw vakgebied

Dankzij het brede aanbod van NIBE-SVV vindt u bij ons altijd een opleiding of training die perfect aansluit op uw vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan compliance, fraude of privacy. Zo kunt u zich verder specialiseren en up-to-date blijven zonder dat u onnodig veel tijd kwijt bent aan lesstof die u al beheerst of niet relevant is voor u.

Studeren waar, wanneer en hoe het u uitkomt

Niet alleen de banken veranderen, de manier van leren ook. Daar spelen we bij NIBE-SVV op in door u de mogelijkheid te bieden om te studeren op de manier die het best bij u past. Dat kan een korte training zijn, maar ook bijvoorbeeld een vakopleiding. Dankzij de mogelijkheid om te studeren via e-Learning kunt u flexibel studeren waar en wanneer u maar wilt.

Vaardigheden van nu

Naast kennis zijn ook vaardigheden een belangrijke factor voor succes in de bancaire sector. Daarom heeft NIBE-SVV een breed aanbod aan vaardigheidstrainingen waarmee u uw vakkennis kunt upgraden met de vaardigheden van nu. Deze skills helpen u vandaag en morgen efficiënt en effectief te kunnen blijven werken.

Praktijkgerichte trainingen

Heeft u veel klantcontact en wilt u de regels werkbaar houden, maar is compliance niet uw vak? Dan raden wij u onze twee praktijkgerichte trainingen aan. Dit zijn de trainingen ‘Compliance voor Financieel Adviseurs’ en de inleiding customer due diligence ‘Wwft voor Iedereen met Klantcontact’. In deze trainingen leert u onder andere vraagstukken op het gebied van fraude, CDD, fintech, robo-advies en risico’s effectief aan te pakken. Na afloop handelt u vanuit een vastberaden vertrouwen om het beste te doen voor de klant en de organisatie.

Nieuwe vakgebieden

Door de digitalisering ontstaan ook compleet nieuwe vakgebieden binnen de bankensector. Denk bijvoorbeeld aan Security, Data protection en Privacy. Personendata en bedrijfsdata zijn steeds vaker doelwit van cybercriminelen. Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moeten bedrijven nu voorzichtiger omgaan met hun klantgegevens en adressenbestand. Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden binnen de bankensector. Daarom bieden wij diverse praktische opleidingen op het gebied van onder andere (cyber) security essentials, (big) data protection en privacy protection.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze bancaire opleidingen? Vraag dan nu onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op via 035 - 7 506 155 of vul ons contactformulier in.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.