Webinar ‘WGA 2017: Slapeloze nachten door sociale zekerheid’

De huidige hybride WGA-markt, waarbinnen werkgevers kunnen kiezen tussen de UWV of een private verzekeraar als uitvoerder, is aan verbetering toe. Daarom ging de Tweede Kamer onlangs geleden akkoord met de Wet verbetering hybride markt WGA. De nieuwe wet WGA moet ervoor gaan zorgen dat het hybride stelsel beter gaat werken. 

WGA en WGA 2017 onder de loep

Wat gaat er nu allemaal mis met de WGA verzekering en kan WGA 2017 hierin verandering brengen? Hierover praten we met Johan Kelder van Enkwest Opleiding en Advies. Johan neemt de complexe wet WGA met u door, en schetst de financiële impact van de keuze die alle werkgevers in Nederland moeten maken. Wat betekent WGA anno 2017?

Programma webinar

  • WGA 2017: wat is stand van zaken
  • Financiële impact nieuwe wet WGA: wat is wijsheid voor werkgevers en adviseurs? 
  • Wat zijn de keuzemogelijkheden voor 1 januari 2017? En wat zijn de gevolgen?
  • Waarom een advies in de WGA-markt altijd maatwerk is
  • Wat kost WGA 2017?
  • Een blik in de toekomst: hoe houdbaar is het WGA stelsel? 

Bekijk het webinar ‘WGA 2017:  Slapeloze nachten door sociale zekerheid’

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.