Webinar Kraanongeluk Alphen aan den Rijn

Het kraanongeluk met de Julianabrug in Alphen aan den Rijn: wonder boven wonder vielen er geen gewonden, wel waren er een hoop gedupeerden en schadeclaims. En juist dat maakt deze casus zo boeiend voor elke schade expert of schadebehandelaar.

Hét webinar voor de schade expert

Tijdens het webinar praat onze host Jeanette Hadderingh met Dik van Velzen, hoofdredacteur van De Beursbengel, hét vakblad voor de verzekeringsbranche. Dik is ook adviseur op het gebied van Wft en verzekeringsrecht. Zijn expertise beslaat zowel de vakbekwaamheidsdossiers, de voorbereiding van beleidsbepalers die moeten worden getoetst door de toezichthouders als de permanente educatie van directies, RMiA’s, RAiA’s en medewerkers. Daarnaast weet Dik alles over bijvoorbeeld een schadeclaim indienen of iemand aansprakelijk stellen voor schade.

Dik geeft verder regelmatig les en is medeauteur van de boeken ‘Zorgplicht loont!’, ‘Verzekering ter Beurze’ en het binnenkort te verschijnen ’10 jaar nieuw verzekeringsrecht’. Wekelijks schrijft hij een blog over actuele ontwikkelingen in de financiële dienstverlening.

Programma webinar

  • Wat ging er mis?
  • Iemand aansprakelijk stellen voor schade
  • De schade van de omwonenden en bedrijven
  • De schade aan brugdek en kranen
  • Welke lessen zijn te leren voor de schade expert?

Bekijk het webinar Kraanongeluk in Alphen aan de Rijn:

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.