Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Michael Blaas (Opleiding Wft Basis)

“Jullie app vind ik echt een pluspunt.”

Een vriendelijke prijs, de mogelijkheid tot zelfstudie via e-learning en een MemoTrainer als handig hulpmiddel. Michael Blaas kijkt met een tevreden gevoel terug op de opleiding Wft Basis die hij bij NIBE-SVV heeft gevolgd. 
 
Michael Blaas werkt ruim vijf jaar bij APG in Amsterdam, dat het vermogensbeheer, de administratie en 
communicatie van pensioenfondsen verzorgt. Hij is daar Medewerker Financial Accounting. Om zijn kennis aan te scherpen volgt hij een vierjarige studie Bedrijfseconomie. Toen deze opleiding vanwege de vakantie tijdelijk stillag, greep hij zijn kans om een voor hem interessant zijpaadje in te slaan: een Wft-opleiding volgen. Maar bij wie?

Geen stok achter de deur nodig
Zijn speurtocht op het internet leidde hem langs NIBE-SVV. Verder zoeken hoefde hij niet. Onze opleiding Wft Basis sprak hem aan en daar heeft hij voor gekozen. “De prijs vond ik aantrekkelijk. Zo ging mijn opleidingsbudget niet helemaal naar beneden. De opleiding kon ik bovendien in twee maanden doen, inclusief een examentraining, en via e-learning was zelfstudie mogelijk. Dat past bij mij; ik heb geen stok achter de deur nodig.”

Met de MemoTrainer in de trein
De opleiding heeft Michael Blaas op eigen initiatief, geheel uit vrije wil gevolgd. Maar zijn studietijd wilde hij wel zo efficiënt mogelijk indelen. De MemoTrainer, die NIBE-SVV als hulpmiddel verstrekt, kwam daarbij uitstekend van pas. “Ik gebruikte hem in de trein”, vertelt hij. “Elke dag kreeg ik een aantal vragen om mijn kennis op te frissen. Dat heeft me heel goed geholpen. Jullie app vind ik echt een pluspunt.”

Goed bevallen
Michael Blaas is positief gestemd over de opleiding die hij bij ons heeft gevolgd. Hij beveelt NIBE-SVV graag als opleider aan, ook als klassikaal onderwijs de voorkeur geniet. Zelf houdt hij het het liefst bij e-learning. Ook bij de pensioenopleiding, waarop hij nu zijn zinnen heeft gezet, zal hij daar weer voor kiezen. 

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!