Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Bert Wessels (deelnemer aan Wft-opleiding)

“De stof sluit erg goed aan bij hetgeen wat van de kandidaten verwacht wordt.”

Bert Wessels is financieel adviseur bij Rabobank Almere

“Ik ben gisteren geslaagd ben voor mijn laatste WFT. Ik heb nu schade, inkomen en hypothecair krediet gedaan. Alles in één keer gehaald met 3 keer een acht. Dat geeft aan dat jullie stof erg goed aansluit bij hetgeen van de kandidaten verwacht wordt. De leeromgeving is overzichtelijk en de stof is duidelijk en niet te uitgebreid. Ook de memo trainer is een erg handige tool. Daarnaast is het fijn dat je het oefenexamen onbeperkt kan maken. Het is bovendien erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. 
 
Ook over Permanent Actueel ben ik enthousiast. Het bespaard inderdaad  tijd en ik ervaar het als een efficiënte manier om permanent actueel te blijven. De artikelen zijn duidelijk niet te langdradig en de toetsen sluiten goed aan bij de stof. 
 
Conclusie is dat ik zeer tevreden ben met NIBE. Ik kan eigenlijk ook niets bedenken wat ik als vervelend heb ervaren. Ook qua verbeterpunten kan ik zo niets bedenken.

Be relevant, keep the change

Focus op vakmanschap

Webinars die gaan over recente ontwikkelingen in je vakgebied. Bekijk ze kosteloos, ook wanneer je geen opleiding bij ons volgt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.