Training Effectief Beïnvloeden voor Financieel Professionals

Vergroot je zeggenschap door effectieve beïnvloeding

Studiebelasting

Vakgebied

Next Academy

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 1.609,00

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

14-10-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional is het belangrijk om leidinggevenden, managers en collega's te enthousiasmeren voor jouw plan. Hoe beïnvloed je als financieel professional de ander zo overtuigend mogelijk? Wat voor communicatiestijlen zijn er om jouw gesprekspartner te kunnen sturen? Hoe kun je aansluiten op de denkstijl van jouw gesprekspartner om hem mee te krijgen in jouw visie of plan? De training Effectief Beïnvloeden geeft je de antwoorden op deze vragen! Je leert van de beste en meest ervaren trainers van Nederland hoe je mensen binnen je financiële organisatie effectief beïnvloedt en zo meer regie neemt.

Doelgroep

De training Effectief Beïnvloeden is geschikt voor financieel professionals die hun omgeving op een zo effectief mogelijke manier willen beïnvloeden of overtuigen. Wij adviseren dat je de training Effectieve Gespreksvaardigheden of een vergelijkbare training hebt gevolgd, zodat je een optimaal resultaat uit deze training kunt halen.

Doel en opzet

De training is bijzonder interactief door de diverse werkvormen die worden afgewisseld. Oefeningen, rollenspelen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief beïnvloeden komen aan de orde. Je leert om je stijl aan de ander aan te passen, waardoor je de ander zo effectief mogelijk beïnvloedt. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training duurt 2 dagen.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal of virtual classroom

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven. Geef je de voorkeur aan een klassikaal programma zonder reistijd? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst: vaste tijden, met een docent én digitaal.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.