• Home
  • Training Coachend Leidinggeven aan Financieel Professionals

Training Coachend Leidinggeven aan Financieel Professionals

Als financieel professional het maximale uit je team halen

Studiebelasting

Vakgebied

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 2.063,50

Duur

3 dagen

Eerstvolgende startdatum

07-10-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De huidige ontwikkelingen op het gebied van financiële dienstverlening vragen om goed opgeleide managers en leidinggevenden. Tijdens deze training ga je aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden om als leidinggevende je medewerkers te stimuleren en motiveren. Als leidinggevende aan financieel professionals haal je het maximale uit je team door je medewerkers te coachen, begeleiden en motiveren om zich te ontwikkelen. De meest effectieve manier om dit te doen is door leiding te geven op een coachende wijze. In deze training ga je aan de slag met coachingsvaardigheden voor jou als leidinggevende en leer je coachende gesprekken op een dieper niveau te kunnen voeren. Je leert zo hoe je de potentiële kwaliteiten van je medewerkers ontwikkelt, zodat zij optimaal presteren in een financiële omgeving. Onze ervaren en creatieve trainers verzorgen een innovatief programma. Ook wordt er gewerkt met een trainingsacteur. Je kunt hiermee specifieke situaties naspelen om verschillende coachingsstijlen te oefenen en te ontdekken wat bij jou en je medewerkers past.

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor managers en leidinggevenden in de financiële sector die hun coachingsvaardigheden verder willen ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een bank, verzekeraar, belastingadvieskantoor, accountantskantoor, pensioenfonds of administratiekantoor. Van een financieel professional kun je uitgroeien tot een coach en bron van inspiratie voor jouw teamleden zijn.

Doel en opzet

Met verschillende oefeningen leer je om in de praktijk leiding te geven op een coachende manier. Je ontwikkelt niet alleen verschillende coachingsstijlen, je leert ook om een succesvol team te ontwikkelen en om weerstand om te buigen. Als je coacht, ben je zelf het belangrijkste 'middel'. Je leert dan ook je eigen kwaliteiten en uitdagingen met betrekking tot coaching goed kennen en oefent gericht met het ontwikkelen en inzetten van je gedragsrepertoire op dit gebied.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training duurt 3 dagen. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer !!GEEN GEGEVENS!! uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.