Schriftelijk Rapporteren (Basisexpertise) NIVRE

Praktijkgerichte opleiding voor het schrijven van een goed expertiserapport

Studiebelasting

40

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 1.364,50

Duur

3 maanden

Eerstvolgende startdatum

06-10-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je schriftelijke rapportagevaardigheden verbeteren? Kies dan voor deze opleiding. Ook voor inschrijving in het register van het NIVRE is het certificaat Schriftelijk Rapporteren nodig. Tijdens de boeiende opleiding leer je welke aspecten van belang zijn bij het schrijven van een deugdelijke rapportage. Na het volgen van deze praktijkgerichte opleiding heb je je schriftelijke rapportagevaardigheden aanzienlijk verbeterd.

Officieel erkend

Deze opleiding is officieel erkend door NIVRE als onderdeel voor de inschrijving in het register van NIVRE.

Doelgroep

De opleiding is ontwikkeld voor iedereen die in aanmerking wil komen voor inschrijving in het register bij het NIVRE en (beginnende) experts die hun schriftelijke rapportagevaardigheden op een hoger peil willen brengen.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding ontwikkel je kennis en inzicht op het gebied van het schrijven van een goed expertiserapport. De theoretische basis wordt voornamelijk aan de hand van praktijkvoorbeelden gelegd. Ook ga je aan de slag met praktische oefeningen. Je analyseert bestaande rapporten en schrijft zelf rapporten.

De opleidingen en trainingen van NIBE-SVV worden verzorgd door zeer ervaren topdocenten die zelf actief zijn in de praktijk. Zij zijn inhoudelijk deskundig en didactisch zeer sterk onderlegd. Deze docenten maken de bijeenkomsten inspirerend, afwisselend en uitdagend.

Vooropleiding

Je hebt minimaal MBO- of HAVO-niveau en bent werkzaam als (beginnend) expert.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 3 maanden. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 3 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.