Professional Master Innovatie en Verandering

Ontwikkel je op Masterniveau

Studiebelasting

Vakgebied

HBO en Master

Niveau

Professional Master

Erkenning

Opleidingsvariant

Avond, Dag, Zaterdag en E-learning

Vanaf prijs

€ 6.455,00

Duur

6 maanden

Eerstvolgende startdatum

September 2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een voortdurend sneller veranderende omgeving dien je als organisatie steeds meer in staat te zijn om snel en succesvol te innoveren en te veranderen. In deze praktijkgerichte Professional Master ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van innovatieve veranderprocessen. Je onderzoekt wat er binnen een organisatie aan veranderingsstrategie nodig is om succesvol te innoveren. Daarnaast ga je aan de slag met het ontwerpen van een innovatiestrategie en de uitrol daarvan. Dit unieke programma zorgt ervoor dat je succesvol aan de slag kunt op het gebied van innovatie en verandering en biedt je uitstekende vooruitzichten.

Doelgroep

Je bent vanuit je functie nauw betrokken bij het aansturen van innovatieve veranderingsprocessen en je wilt je ontwikkelen op het gebied van veranderkunde vanuit een innovatief perspectief.

Doel en opzet

Het programma is opgebouwd uit twee Masterclasses. Dit unieke programma versterkt je persoonlijke kwaliteiten als manager en verdiept tevens je inzicht in innovatiemanagement. Je leert een veranderingsstrategie op te stellen en te implementeren. Ook verdiep je je in innovatiemanagement aan de hand van onder andere innovatiemodellen en -aanpakken. Uiteenlopende werkvormen als praktijkopdrachten, discussies en cases wisselen elkaar af. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van de meest actuele literatuur en kun je gebruikmaken van een zeer moderne online leeromgeving. Zo heb je alles wat je nodig hebt om deze Professional Master succesvol te volgen.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 6 maanden. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je online bijeenkomsten in groepsverband, onder begeleiding van je docent.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.