Opleiding Personenschade Zwaar Letsel: Toekomstschade

Module uit de Leergang Personenschade Zwaar Letsel

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Algemeen

Als schadebehandelaar zwaar letsel wilt u de maatschappelijke, financiële en persoonlijke schade van het slachtoffer zo veel mogelijk beperken. Bij toekomstschade is er sprake van onzekerheid over de gevolgen en grootte van de schade. Daarom is kennis en goed inzicht extra belangrijk om het schadebehandelingsproces optimaal te laten verlopen. Met deze module ontwikkelt u de juiste kennis en vaardigheden die hiervoor nodig zijn. Door de praktijkgerichte opzet kunt u dit direct toepassen in uw werk. Deze training van NIBE-SVV vormt 1 van de 2 verplichte modules uit de complete leergang Personenschade Zwaar Letsel.

Doelgroep

U bent schadebehandelaar, -regelaar of -expert. U werkt bij een rechtsbijstand- of aansprakelijkheidsverzekeraar, schaderegelings- of expertisebureau, makelaar of tussenpersoon. En u houdt zich bezig met zware letselschades of gaat dit doen. Dan zult u erg veel profijt ondervinden van het volgen van deze training.

Vooropleiding

U heeft minimaal MBO-werk- en denkniveau. Ook bouwen wij voort op algemene kennis van financiële dienstverlening. Denk hierbij aan kennis zoals aangeboden in Wft-modules of de Leergang Personenschade Licht Letsel.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Als schadebehandelaar zwaar letsel wilt u de maatschappelijke, financiële en persoonlijke schade van het slachtoffer zo veel mogelijk beperken. Bij toekomstschade is er sprake van onzekerheid. De toekomst is immers onbekend. Daarom is het hierbij extra belangrijk dat het schadebehandelingsproces optimaal verloopt. Deze module biedt u de mogelijkheid alle kennis en vaardigheden op te doen die hiervoor van belang zijn. Deze opleiding van NIBE-SVV vormt 1 van de 2 verplichte modules uit de complete leergang Personenschade Zwaar Letsel.

Doel en opzet

Doel van de training is dat u kennis, inzicht en vaardigheden ontwikkelt die u nodig heeft om toekomstschade succesvol te betrekken bij het schadebehandelingsproces. U leert alle relevante feiten te inventariseren en daarvoor de juiste deskundigen in te schakelen. Ook verdiept u zich in behandelplannen, schadebeperkende maatregelen en arbeidsdeskundige rapporten. Speciale aandacht is er in deze module voor het inschatten van toekomstscenario’s, het berekenen van toekomstschade en het toepassen van fiscale regels. U krijgt les van docenten met jaren praktijkervaring. Ook in uw huiswerkopdrachten en cases tijdens de les sluit de leerstof zo veel mogelijk aan op uw praktijk. Er wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van competenties als analyseren, oordeelvormen en scenariodenken.

Studiebelasting en duur

De training bestaat uit 10 dagdelen. Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 12 uur per dagdeel.

Vrijstellingen

Deze opleiding kunt u inbrengen in de volledige Leergang Personenschade Zwaar Letsel van NIBE-SVV. Deze leergang is opgezet en wordt geactualiseerd in nauw overleg met de Adviesraad Leergangen Letselschade.

Studieprogramma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Verzamelen van noodzakelijke gegevens en het interpreteren daarvan
  • Inschakelen van deskundigen met een heldere vraagstelling
  • Opstellen van behandelplannen
  • Schadebeperkende maatregelen
  • Lezen van arbeidsdeskundige rapporten
  • Berekenen van een toekomstige schade
  • Toepassen van fiscale regels
  • Onderhandelen over de schade
  • Regelen van de schade

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Personenschade Zwaar Letsel: Toekomstschade’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Lesplanning

Wilt u zich inschrijven voor de opleiding Toekomstschade? Neem dan contact op via 020-7606909 of projectbureau@nibesvv.nl.

Deze training bestaat uit 5 dagen of 10 avonden. De bijeenkomsten zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur of 19.00 uur tot 22.00 uur.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Personenschade Zwaar Letsel: Toekomstschade gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen of te bellen naar 035-7506155.

Houd mij op de hoogte

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 750 61 55 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kostenspecifcatie

Cursusgeld: € 4.295,-
Studiemateriaal: € 125,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kostenspecifcatie

Cursusgeld: € 4.295,-
Studiemateriaal: € 125,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.