Training Medische Aspecten van Ongevallenletsel

Praktische training in alle medische aspecten van ongevallenletsel

Niveau

Vakopleidingen

Studiebelasting

30 uur

Vakgebied
Opleidingsvariant

Dag


Algemeen

Wilt u zich verdiepen in de medische aspecten van ongevallenletsel? Dan is deze training een goede keuze. U krijgt inzicht in de rol van de medisch adviseur, de omgang met medische gegevens, de diverse letsels en de medische verschijnselen van letsels. Ook verdiept u zich in de gevolgen en risico’s op termijn, de behandelwijzen, de genezing en de medische terminologie. Door de praktijkgerichte insteek van de lessen kunt u het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor medewerkers bij (rechtsbijstand)verzekeraars die werken in de binnen- of buitendienst als schadebehandelaar letsel- of ongevallenverzekering, schaderegelaars en belangenbehartigers.

Doel en opzet

Met deze training ontwikkelt u uw kennis en inzichten in alle medische aspecten van ongevallenletsel. Alle begrippen worden hierbij in de juiste context geplaatst, waardoor u ze ook daadwerkelijk leert toepassen. Niet alleen krijgt u hierdoor op de praktijk georiënteerde vakkennis aangereikt, u ontwikkelt ook alle nodige vaardigheden. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een zeer moderne online leeromgeving maakt deze training bijzonder effectief. U krijgt kennis aangereikt door middel van ondersteunende literatuur, praktische oefeningen en een heldere uitleg van docenten die beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van ongevallenletsel. Er is voldoende ruimte voor discussie en het beantwoorden van vragen uit de praktijk. Na het volgen van deze training heeft u goed inzicht in de medische aspecten van ongevallenletsel. Het trekken van conclusies op basis van medische gegevens blijft echter het werk van de medisch adviseur.

Vooropleiding

U heeft minimaal MBO-werk- en -denkniveau en kent het proces van schadebehandeling bij licht letsel. Kennis van het aansprakelijkheidsrecht en/of de voorwaarden van een ongevallenverzekering is een pre.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 30 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Studieprogramma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Omgang met medische gegevens
 • Cellen
 • Botten
 • Gewrichten
 • Fracturen
 • Het lichaam
 • Complex Regionaal Pijnsyndroom
 • Schedel en hersenen
 • Het gezichtsvermogen
 • Medicolegalities
 • Hals
 • Whiplash
 • Rug en ruggenmerg
 • De functie van de spieren

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Medische Aspecten van Ongevallenletsel’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Lesplanning

U kunt deze training volgen in de klassikale variant. U volgt klassikale bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomsten worden in een dagvariant aangeboden. De dagtraining omvat 3 bijeenkomsten van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Medische Aspecten van Ongevallenletsel

Startmaand Variant Dag Locatie
09-03-2018 Dag Vrijdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
01-06-2018 Dag Vrijdag Utrecht

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4629 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 1125,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1288,50

Kosten

Trainingskosten: € 1.125,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. 

035 200 4604

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.