Asset Management

Verdiep u in assetmanagement in deze korte en praktijkgerichte training

Studiebelasting

50

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 1.430,00

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

03-03-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze boeiende training Asset Management krijgt u in korte tijd inzicht in het beheer van grotere vermogens van klanten. U analyseert de mogelijke risico's en kosten en bent daardoor uitstekend in staat om te adviseren over beleggingen en investeringen. In deze training Asset Management verdiept u zich in zowel het particuliere als het collectieve vermogensbeheer. Daarmee kunt u uiteenlopende typen klanten van advies voorzien.

Doelgroep

Deze training Asset Management is ontwikkeld voor medewerkers van banken, verzekeraars en adviseurs die zich bezighouden met beleggingen en hun kennis over assetmanagement willen uitbreiden.

Doel en opzet

In deze korte training Asset Management ontwikkelt u de kennis die nodig is om effectief vermogens te kunnen beheren. Zo doet u kennis op van vermogensbeheer en de vermogensbeheerders. Daarnaast verdiept u zich in het beleggingsprofiel en leert u hoe het financiële product is opgebouwd: Welke risico's zijn er? En hoeveel rendement kan een investering opleveren? Door uw kennis over uiteenlopende producten kunt u uw klant een optimale mix van aandelen en obligaties aanbevelen, waarbij u ook rekening houdt met onroerend goed en liquide middelen. Met uw kennis van assetmanagement zorgt u dat uw klant ook in de toekomst voldoende middelen heeft.

De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor de docent voldoende aandacht voor u heeft. Met voorbeelden uit de praktijk maakt de docent de stof zeer toegankelijk.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Er wordt wel van u verwacht dat u kennis heeft op het gebied van beleggingen.

Studiebelasting en duur

De training duurt 2 dagen. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 10 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname 'Asset Management' van NIBE-SVV.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is assetmanagement?
  • Individueel vermogensbeheer
  • Collectief vermogensbeheer
  • Vermogensbeheerders
  • Beleggingsprofiel
  • Assetmix
  • Invloed op de economie
  • Relatie met riskmanagement
  • Toezicht
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

Deze training bestaat uit 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De bijeenkomsten zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.325,-
Studiemateriaal
€ 105,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.430,-

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.