Asset Management

Verdiep je in assetmanagement in deze korte en praktijkgerichte training

Studiebelasting

10

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

09-03-2022
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze boeiende training Asset Management krijg je in korte tijd inzicht in het beheer van grotere vermogens van klanten. Je analyseert de mogelijke risico's en kosten en bent daardoor uitstekend in staat om te adviseren over beleggingen en investeringen. In deze training Asset Management verdiep je je in zowel het particuliere als het collectieve vermogensbeheer. Daarmee kun je uiteenlopende typen klanten van advies voorzien.

Doelgroep

Deze training Asset Management is ontwikkeld voor medewerkers van banken, verzekeraars en adviseurs die zich bezighouden met beleggingen en hun kennis over assetmanagement willen uitbreiden.

Doel en opzet

In deze korte training Asset Management ontwikkel je de kennis die nodig is om effectief vermogens te kunnen beheren. Zo doe je kennis op van vermogensbeheer en de vermogensbeheerders. Daarnaast verdiep je je in het beleggingsprofiel en leer je hoe het financiële product is opgebouwd: Welke risico's zijn er? En hoeveel rendement kan een investering opleveren? Door jouw kennis over uiteenlopende producten kun je je klant een optimale mix van aandelen en obligaties aanbevelen, waarbij je ook rekening houdt met onroerend goed en liquide middelen. Met jouw kennis van assetmanagement zorg je dat jouw klant ook in de toekomst voldoende middelen heeft.

De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor de docent voldoende aandacht voor je heeft. Met voorbeelden uit de praktijk maakt de docent de stof zeer toegankelijk.

Vooropleiding

We gaan ervan uit dat je kennis hebt op het gebied van beleggingen.

Studiebelasting en duur

De training duurt 2 dagen. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 10 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt onze klassikale lessen ook volgen via virtual classroom. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Met virtual classroom krijg je online en op vaste tijden les van je docent. Je volgt de lessen online samen met andere studenten, net zoals je dat op locatie zou doen. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via de locatie Virtual classroom.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.