Asset Management

Verdiep je in assetmanagement in deze korte en praktijkgerichte training

Studiebelasting

50

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 1.539,00

Duur

2 dagen

Eerstvolgende startdatum

15-09-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze boeiende training Asset Management krijg je in korte tijd inzicht in het beheer van grotere vermogens van klanten. Je analyseert de mogelijke risico's en kosten en bent daardoor uitstekend in staat om te adviseren over beleggingen en investeringen. In deze training Asset Management verdiep je je in zowel het particuliere als het collectieve vermogensbeheer. Daarmee kun je uiteenlopende typen klanten van advies voorzien.

Doel en opzet

In deze korte training Asset Management ontwikkel je de kennis die nodig is om effectief vermogens te kunnen beheren. Zo doe je kennis op van vermogensbeheer en de vermogensbeheerders. Daarnaast verdiep je je in het beleggingsprofiel en leer je hoe het financiële product is opgebouwd: Welke risico's zijn er? En hoeveel rendement kan een investering opleveren? Door jouw kennis over uiteenlopende producten kun je je klant een optimale mix van aandelen en obligaties aanbevelen, waarbij je ook rekening houdt met onroerend goed en liquide middelen. Met jouw kennis van assetmanagement zorg je dat jouw klant ook in de toekomst voldoende middelen heeft.

De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor de docent voldoende aandacht voor je heeft. Met voorbeelden uit de praktijk maakt de docent de stof zeer toegankelijk.

Vooropleiding

We gaan ervan uit dat je kennis hebt op het gebied van beleggingen.

Studiebelasting en duur

De training duurt 2 dagen. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 10 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Doelgroep

Deze training Asset Management is ontwikkeld voor medewerkers van banken, verzekeraars en adviseurs die zich bezighouden met beleggingen en hun kennis over assetmanagement willen uitbreiden.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is assetmanagement?
  • Individueel vermogensbeheer
  • Collectief vermogensbeheer
  • Vermogensbeheerders
  • Beleggingsprofiel
  • Assetmix
  • Invloed op de economie
  • Relatie met riskmanagement
  • Toezicht

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvang je het bewijs van deelname 'Asset Management' van NIBE-SVV.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvorm

Deze training bestaat uit 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De bijeenkomsten zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.325,-
Studiemateriaal
€ 105,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.539,-
Wil je een kostenoverzicht in je mailbox ontvangen?
Stuur kosten per mail

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als de opleiding beschikbaar is als e-learning en je kiest hiervoor, dan ontvang je altijd een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kan je bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen, verzorgd door NIBE-SVV, kunnen wij jou vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal jij jouw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. De 9% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien je bij jouw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling je de btw-vrijgestelde opleiding hebt gevolgd.

Wanneer je geen vooropleiding hebt gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.