Mobiliteitsprogramma van Werk naar Werk

Compleet programma voor het vinden van een nieuwe baan

Studiebelasting

Vakgebied

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 2.822,50

Duur

5 maanden

Eerstvolgende startdatum

15-09-2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging of wilt u weer gaan werken? Er komt veel kijken bij het zoeken naar de juiste vacatures en het schrijven van sollicitatiebrieven. Weet u niet hoe u dit moet aanpakken en waar u het beste kunt beginnen? In dit mobiliteitsprogramma gaat u aan de slag met de hele procedure van duidelijk krijgen wat u wilt, naar het opstellen van uw cv, netwerken en uiteindelijk het sollicitatiegesprek. U wordt hierbij stap voor stap begeleid en gaat veel oefenen. Zo krijgt u helder zicht op wat u wilt, schrijft u overtuigende sollicitatiebrieven en gaat u vol zelfvertrouwen op gesprek. Dit is het programma dat ervoor zorgt dat u daadwerkelijk die nieuwe uitdaging gaat realiseren.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. U wilt goede begeleiding bij de verschillende stappen die u hiervoor moet ondernemen. Ook als u weer wilt gaan werken is dit een goede training om aan de slag te komen.

Doel en opzet

Tijdens de hele training gaat het om u persoonlijk. U oefent vooral met onderwerpen en situaties waarin u zich verder kunt verbeteren. Voorafgaand aan de training geeft u namelijk aan wat uw leerdoelen zijn in de online intake. De trainer verwerkt deze leerdoelen in de trainingen en komt hier tijdens de bijeenkomsten op terug met gerichte feedback. U houdt zelf ook uw vooruitgang bij door de ontwikkelstappen vast te leggen. U maakt een actieplan voor het hele proces van werk zoeken en vinden. U kunt hier steeds op terugvallen, zodat u dit na de training daadwerkelijk gaat toepassen.

In de bijeenkomsten gaat u steeds aan de slag met een stukje theorie en heel veel praktisch oefenen. Dat begint bij het krijgen van inzicht in uzelf en wat u precies wilt. Vanuit daar kijkt u welke acties u kunt ondernemen en maakt u plannen om uw doelen te bereiken. Vervolgens gaat u aan de slag met netwerken en social media, dat doet u heel praktisch, bijvoorbeeld door het maken of verbeteren van uw LinkedIn-profiel. Het maken van uw cv en het schrijven van overtuigende sollicitatiebrieven komen ook aan bod. De laatste stap, het sollicitatiegesprek, gaat u uitgebreid oefenen. U weet hoe u goed voorbereid en met zelfvertrouwen het gesprek in gaat. Kortom, van begin tot eind krijgt u de tools aangereikt om uw doel, een nieuwe baan, te bereiken.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training duurt 5 dagen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname 'Mobiliteitsprogramma Van Werk naar Werk' van NIBE-SVV.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Carrièretraining Baas in Eigen Loopbaan

(2 dagen)

Inzicht in uzelf

 • Wie bent u
 • Waar staat u
 • Waar wilt u naar toe

Uzelf activeren

 • Geloven in uzelf
 • De regie in handen nemen
 • Heldere plannen formuleren

Uw toekomst

 • Gebruikmaken van uw eigen kracht
 • Zelf uw loopbaan bepalen
 • Uw doelen bereiken

Carrièretraining Netwerken en Social Media

(1 dag)

Netwerken

 • Netwerken: do’s en don’ts
 • Zet recruiters voor u aan het werk
 • Activeren en benutten van uw netwerk

Social media

 • Netwerken via social media
 • LinkedIn: uw profiel
 • Werk vinden en gevonden worden

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Carrièretraining Cv en Sollicitatiebrief Schrijven

(1 dag)

Een onderscheidend cv

 • Vermelden van functies en werkzaamheden
 • Aansluiting bij de branche

Een aansprekende sollicitatiebrief

 • Indruk maken en opvallen
 • Schrijftips

Uw eigen cv en sollicitatiebrief

 • Schrijven van uw cv
 • Oefenen met sollicitatiebrieven

Carrièretraining Sollicitatiegesprekken Voeren

(1 dag)

De voorbereiding

 • Wie bent u
 • Uw kracht en uw ambities
 • Kledingtips

Het sollicitatiegesprek

 • Uzelf introduceren
 • Professioneel overkomen
 • Zelfvertrouwen houden
 • Gesprekstechnieken
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

Deze training bestaat uit 5 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De bijeenkomsten zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 2.490,-
Trainingsmateriaal
€ 60,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 125,-
Locatiekosten
€ 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 2.822,50

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om je waarde voor je klant te behouden. Onze whitepapers helpen je om je kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.