Open avond schadeverzekeringen

Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van schade en schadeverzekeringen? Dan zit je goed met een opleiding van NIBE-SVV. Maar welke opleiding sluit het best aan op jouw ontwikkeldoelen? Kom erachter tijdens onze digitale open avond op maandag 14 december.

Meld je aan voor onze open avond schadeverzekeringen

Wat: open avond schadeverzekeringen
Wanneer: maandag 14 december 2020, 19.30 - 20.45 uur
Waar: Microsoft Teams (eenvoudig vanuit huis)

Meld je aan

Programma

Tijdens de digitale open avond kom je alles te weten over onze opleidingen op het gebied van schade en schadeverzekeringen. Zo kun je de opleidingen tot schadebehandelaar of acceptant leren kennen of de opleidingen binnen het segment Assurantie A. Dit is het ideale moment om erachter te komen welke opleiding het best aansluit bij jouw ontwikkeling.

De avond begint met een presentatie over studeren bij NIBE-SVV door onze directeur Jeanette Hadderingh. Daarna kun je een proefles volgen van docent Johan Zwaanswijk over motorrijtuigverzekeringen. Deelname is kosteloos. Meld je dus snel aan.

Meld je aan

Heb je vragen of behoefte aan advies?

De open avond heeft een interactief karakter. Vragen over onze opleidingen of studeren bij NIBE-SVV kun je direct stellen. Daarnaast nemen onze opleidingsadviseurs na je aanmelding contact met je op om, als je daar behoefte aan hebt, een afspraak te maken voor een 1-op-1-gesprek en persoonlijk studieadvies. Dit gesprek zal eveneens digitaal plaatsvinden in de week van 14 december.

Meer weten over onze opleidingen over schade en schadeverzekeringen?

Bekijk dan ook deze pagina over schade en schadeverzekeringen of een volledig overzicht van onze opleidingen op het gebied van schade.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.