Uitnodiging Open Avond Opleidingen Schadeverzekeringen

Datum: maandag 16 mei 2022
Tijd: 19.30 tot 20.30 uur

Ben jij erbij?

Weten wat onze schadeopleidingen jou te bieden hebben? Je ontdekt het tijdens onze digitale open avond op maandag 16 mei. Je volgt deze infosessie vanuit je eigen huis omdat het event via MS Teams plaatsvindt. We starten om 19.30 uur. Zien we je dan?

Ja, ik meld me aan

De perfecte kans om te ontdekken wat bij jou past

Volledige leergang of module. Branchediploma of certificaat. De keuze is reuze als je een opleiding Assurantie A of branchediploma Schadebehandelaar/Acceptant wilt volgen, of je wilt voorbereiden op het RMiA-schap. Doe daarom je voordeel met deze open avond.

Dit kun je verwachten; 

  • Een live presentatie van Patricia van der Sande waarin je kennismaakt met ons schadeopleidingsaanbod 
  • Informatie over de verschillende opleidingsmogelijkheden 
  • Onbeperkt vragen stellen in de chat

Voor wie relevant?

Deze open avond is speciaal voor enthousiastelingen die interesse hebben om zichzelf te (blijven) ontwikkelen in het schadeverzekeringsvak. Starters en professionals die willen doorgroeien. Uiteraard ben je als werkgever ook van harte welkom.

Nu aanmelden voor de open avond schadeverzekeringsopleidingen

Je volgt de open avond gewoon vanuit huis via MS Teams. Na je aanmelding ontvang je de deelnamelink binnen een paar minuten in je mailbox. Zien we elkaar op 16 mei? Je bent van harte welkom.

Ja, ik ben erbij

Mis het niet

Van deze open avond worden geen opnames gemaakt. Je kunt het event dus niet terugkijken. Maar het is natuurlijk ook veel leuker om er live bij te zijn en meteen de antwoorden op jouw vragen te krijgen.

Oplossing als je agenda 16 mei al vol zit

Ben je verhinderd op maandagavond 16 mei, neem dan contact op en vraag een 1-op-1-adviesgesprek aan. Uiteraard volledig vrijblijvend.