FLINK: nieuw online kennisplatform voor de verzekeringsprofessional

NIBE-SVV heeft het online kennisplatform FLINK gelanceerd. De naam FLINK is een samentrekking van ‘Financieel’ en ‘Link’. Op het platform vindt u actuele informatie om uw verzekeringstechnische vakkennis op peil te houden en vooral ook te verdiepen. Ontdek de voordelen van FLINK met een gratis proefabonnement van 6 maanden.

Niet alleen zijn de artikelen uit het vakblad de Beursbengel op FLINK beschikbaar, maar ook andere relevante artikelen, whitepapers, blogs, video’s en events. Via deelname aan een community kunt u uw expertise delen met vakgenoten, met elkaar discussiëren over belangrijke onderwerpen en u zo inhoudelijk met elkaar verbinden.

Eerst zien?

We kunnen natuurlijk de voordelen van het kennisplatform opnoemen. Maar nog beter is het om die te ervaren tijdens een FLINKE proefperiode van 6 maanden. In dit halve jaar kunt u FLINK gratis uitproberen, zonder verdere verplichtingen.

Vraag nu het gratis proefabonnement aan.

Aandacht voor vakmanschap

NIBE-SVV verzorgt al bijna 70 jaar opleidingen voor de hele financiële sector. In al onze opleidingen staat aandacht voor vakmanschap en praktijkgerichtheid voorop. Zowel bij de Wft en andere wettelijke opleidingen als bij de vakopleidingen. Zo geven we invulling aan onze missie om financieel dienstverleners vooruit te helpen. Dat geldt ook voor onze webinars, de Wft Triple A-app die helpt bij het aantonen van uw actuele vakbekwaamheid en voor het vakblad de Beursbengel.

Kennis delen en u met vakgenoten verbinden

Met de lancering van FLINK gaat NIBE-SVV weer een stap verder. FLINK is een platform voor professionals in de verzekeringssector en geïnteresseerden in dit vakgebied en anderen die hun vak serieus nemen en vooruit willen. Het is een plek waar u kennis kunt opdoen en verdiepen, kennis kunt delen, erover kunt discussiëren en vakgenoten kunt ontmoeten.
 
En dat gaat verder dan u misschien denkt: u heeft namelijk ook toegang tot de hooggewaardeerde webinars van onder andere NIBE-SVV en u kunt profiteren van aanbiedingen. Bijvoorbeeld korting op opleidingen van NIBE-SVV en gratis of voordelig naar kennis- en netwerkevents.

Genoeg gepraat? 

Neem een proefabonnement en maak vrijblijvend kennis met FLINK. Dit proefabonnement van 6 maanden is gratis en stopt automatisch.

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!