Neem een optie op Examentraining FFP Examen

Examentraining FFP Examen

De optimale voorbereiding op het officiële FFP-examen

Studiebelasting

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 504,50

Duur

1 dag

Eerstvolgende startdatum

13-09-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de leergang FFP Financiële Planning of FFP Kennis? En wil je je extra goed voorbereiden op het multiplechoice-examen hiervan bij de Federatie Financieel Planners (FFP)? Dan is deze examentraining perfect voor jou. In 1 dag word je klaargestoomd voor het examen. Met het slagen voor dit examen toon je je bekwaamheid aan als financieel planner. Een positieve afronding van het examen leidt bovendien tot de mogelijkheid te worden opgenomen in het prestigieuze register van de FFP.

Doel en opzet

Tussen de laatste bijeenkomst van je opleiding en het examen in wordt een sessie gepland waarin je examenvragen oefent. Stof uit de 4 FFP-modules (FFP Belastingen, FFP Recht, FFP Pensioenen, Sociale Zekerheid en Verzekeringen, FFP Sparen, Beleggen en Financieren) komt hierbij nogmaals langs. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de docent. Zo ben je optimaal voorbereid op het FFP-examen.

Doelgroep

Je wilt graag een extra examentraining volgen in het kader van je opleiding FFP Financiële Planning, FFP Kennis of na de door jou los gevolgde FFP-modules.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Examen

Als je het officiële FFP-examen wilt afleggen, dan dien je je via www.ffp.nl zelf aan te melden. De kosten van het examen zijn voor eigen rekening.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Examenvragen oefenen
  • Knelpunten in lesstof bespreken
  • Voorbereiding op MC-examen
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvorm

Deze training bestaat uit 1 dag. De bijeenkomst is van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Klassikaal
€ 300,-
Studiemateriaal
€ 150,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 504,50
Wil je een kostenoverzicht in je mailbox ontvangen?
Stuur kosten per mail

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als de opleiding beschikbaar is als e-learning en je kiest hiervoor, dan ontvang je altijd een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kan je bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen, verzorgd door NIBE-SVV, kunnen wij jou vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal jij jouw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. De 9% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien je bij jouw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling je de btw-vrijgestelde opleiding hebt gevolgd.

Wanneer je geen vooropleiding hebt gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.