Examentraining FFP Examen

De optimale voorbereiding op het officiële FFP-examen

Studiebelasting

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Duur

Eerstvolgende startdatum

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de leergang FFP Financiële Planning of FFP Kennis? En wil je je extra goed voorbereiden op het multiplechoice-examen hiervan bij de Federatie Financieel Planners (FFP)? Dan is deze examentraining perfect voor jou. In 1 dag word je klaargestoomd voor het examen. Met het slagen voor dit examen toon je je bekwaamheid aan als financieel planner. Een positieve afronding van het examen leidt bovendien tot de mogelijkheid te worden opgenomen in het prestigieuze register van de FFP.

Doel en opzet

Tussen de laatste bijeenkomst van je opleiding en het examen in wordt een sessie gepland waarin je examenvragen oefent. Stof uit de 4 FFP-modules (FFP Belastingen, FFP Recht, FFP Pensioenen, Sociale Zekerheid en Verzekeringen, FFP Sparen, Beleggen en Financieren) komt hierbij nogmaals langs. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de docent. Zo ben je optimaal voorbereid op het FFP-examen.

Doelgroep

Je wilt graag een extra examentraining volgen in het kader van je opleiding FFP Financiële Planning, FFP Kennis of na de door jou los gevolgde FFP-modules.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.