Blijf bij in de veranderende financiële sector met het opleidingsaanbod van NIBE-SVV

De financiële sector is een dynamische werkomgeving. Het is dan ook van belang om mee te blijven bewegen met de sector en je te blijven ontwikkelen binnen uw vakgebied. Of je jezelf nu verder wilt specialiseren, uw kennis op het gebied van wet- en regelgeving wilt vernieuwen of bij wilt blijven met de ontwikkelingen in uw vakgebied, bij ons vind je op elk niveau de juiste opleiding.

Opleidingen voor de financieel professional van vandaag én morgen

Als de opleider van en voor de financieel dienstverlener weten wij als geen ander wat de financieel professional van nu nodig heeft. Wij bieden een groot aantal vakopleidingen waarmee je je deskundigheid vergroot, en zijn tegelijkertijd modern en praktijkgericht. Dankzij ons brede aanbod vind je bij ons altijd een opleiding of training die perfect aansluit op uw vakgebied. Denk bijvoorbeeld ook aan compliance, fraude of privacy. Zo kun je jezelf verder specialiseren en up-to-date blijven zonder dat je onnodig veel tijd kwijt bent aan lesstof die je al beheerst of niet relevant is voor jou.

Kennis en vaardigheden van nu

Binnen de financiële sector ontstaan veel nieuwe vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan Security, Data protection en Privacy. Personendata en bedrijfsdata zijn steeds vaker doelwit van cybercriminelen. Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moeten bedrijven nu voorzichtiger omgaan met hun klantgegevens en adressenbestand. Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom bieden wij diverse praktische opleidingen die je als financieel professional toekomstbestendig maken.

Praktijkgerichte trainingen

Heb je veel klantcontact en wil je de regels werkbaar houden, maar is compliance niet uw vak? Dan raden wij je onze twee praktijkgerichte trainingen aan. Dit zijn de trainingen ‘Compliance voor Financieel Adviseurs’ en de inleiding customer due diligence ‘Wwft voor Iedereen met Klantcontact’. In deze trainingen leer je onder andere vraagstukken op het gebied van fraude, CDD, fintech, robo-advies en risico’s effectief aan te pakken. Na afloop handel je vanuit een vastberaden vertrouwen om het beste te doen voor de klant en de organisatie.

Studeren op uw manier

Niet alleen de financiële sector verandert, de manier van leren ook. Daar spelen we bij NIBE-SVV graag op in door je de mogelijkheid te bieden om te studeren op de manier die het best bij jou past. NIBE-SVV onderscheidt zich door een zeer flexibele aanpak met verschillende opleidingsvarianten.

Klassikaal onderwijs of e-Learning

Tijdens onze klassikale bijeenkomsten werken we uitsluitend in kleine studiegroepen. Hierdoor krijgen uw persoonlijke vraagstukken alle nodige aandacht en is er voldoende ruimte voor discussie. Zo leer je niet alleen van uw docent, maar ook van uw medestudenten. Je komt bovendien te weten hoe het er bij andere banken aan toe gaat.

Vind je het prettiger om zelfstandig te studeren of heb je behoefte aan meer flexibiliteit? Dan kun je veel van onze opleidingen ook volgen door middel van e-Learning. Hiermee kun je flexibel studeren waar en wanneer je maar wilt.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze opleidingen? Vraag dan nu onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op via 035 - 7 506 155 of vul ons contactformulier in.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?