Blijf bij in de veranderende financiële sector met het opleidingsaanbod van NIBE-SVV

De financiële sector is een dynamische werkomgeving. Het is dan ook van belang om mee te blijven bewegen met de sector en u te blijven ontwikkelen binnen uw vakgebied. Of u zich nu verder wilt specialiseren, uw kennis op het gebied van wet- en regelgeving wilt vernieuwen of bij wilt blijven met de ontwikkelingen in uw vakgebied, bij ons vindt u op elk niveau de juiste opleiding.

Opleidingen voor de financieel professional van vandaag én morgen

Als de opleider van en voor de financieel dienstverlener weten wij als geen ander wat de financieel professional van nu nodig heeft. Wij bieden een groot aantal vakopleidingen waarmee u uw deskundigheid vergroot, en zijn tegelijkertijd modern en praktijkgericht. Dankzij ons brede aanbod vindt u bij ons altijd een opleiding of training die perfect aansluit op uw vakgebied. Denk bijvoorbeeld ook aan compliance, fraude of privacy. Zo kunt u zich verder specialiseren en up-to-date blijven zonder dat u onnodig veel tijd kwijt bent aan lesstof die u al beheerst of niet relevant is voor u.

Kennis en vaardigheden van nu

Binnen de financiële sector ontstaan veel nieuwe vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan Security, Data protection en Privacy. Personendata en bedrijfsdata zijn steeds vaker doelwit van cybercriminelen. Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moeten bedrijven nu voorzichtiger omgaan met hun klantgegevens en adressenbestand. Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom bieden wij diverse praktische opleidingen die u als financieel professional toekomstbestendig maken.

Praktijkgerichte trainingen

Heeft u veel klantcontact en wilt u de regels werkbaar houden, maar is compliance niet uw vak? Dan raden wij u onze twee praktijkgerichte trainingen aan. Dit zijn de trainingen ‘Compliance voor Financieel Adviseurs’ en de inleiding customer due diligence ‘Wwft voor Iedereen met Klantcontact’. In deze trainingen leert u onder andere vraagstukken op het gebied van fraude, CDD, fintech, robo-advies en risico’s effectief aan te pakken. Na afloop handelt u vanuit een vastberaden vertrouwen om het beste te doen voor de klant en de organisatie.

Studeren op uw manier

Niet alleen de financiële sector verandert, de manier van leren ook. Daar spelen we bij NIBE-SVV graag op in door u de mogelijkheid te bieden om te studeren op de manier die het best bij u past. NIBE-SVV onderscheidt zich door een zeer flexibele aanpak met verschillende opleidingsvarianten.

Klassikaal onderwijs of e-Learning

Tijdens onze klassikale bijeenkomsten werken we uitsluitend in kleine studiegroepen. Hierdoor krijgen uw persoonlijke vraagstukken alle nodige aandacht en is er voldoende ruimte voor discussie. Zo leert u niet alleen van uw docent, maar ook van uw medestudenten. U komt bovendien te weten hoe het er bij andere banken aan toe gaat.

Vindt u het prettiger om zelfstandig te studeren of heeft u behoefte aan meer flexibiliteit? Dan kunt u veel van onze opleidingen ook volgen door middel van e-Learning. Hiermee kunt u flexibel studeren waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vraag dan nu onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op via 035 - 7 506 155 of vul ons contactformulier in.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.