Blijf je ontwikkelen binnen de bankensector

De bank is een dynamische werkomgeving. Er ontstaan veel nieuwe functies waarbij digitalisering een steeds grotere rol speelt. Dat neemt echter niet weg dat banken ook nog steeds een sterke behoefte hebben aan vakspecialisten. Denk bijvoorbeeld aan werknemers met affiniteit met data en datanalyse. Maar ook wanneer je al specialist bent in je vakgebied is het van belang om jezelf te blijven ontwikkelen. Of je je nu verder wilt specialiseren, je kennis op het gebied van wet- en regelgeving wilt updaten of bij wilt blijven met de ontwikkelingen in je vakgebied, bij ons vind je op elk niveau de juiste opleiding.

Perfecte aansluiting op uw vakgebied

Als de opleider van en voor de financieel dienstverlener weten wij als geen ander wat de financieel dienstverlener van nu nodig heeft. Behalve onze Wft-(PE-)opleidingen, bieden we ook een groot aantal vakopleidingen voor de bank van vandaag én morgen. Dankzij ons brede aanbod vind je bij ons altijd een opleiding die perfect aansluit op je vakgebied.

Praktijkgerichte trainingen

Heb je veel klantcontact en wil je de regels werkbaar houden, maar is compliance niet jouw vak? Dan raden wij je twee praktijkgerichte trainingen aan. Dit zijn de trainingen ‘Compliance voor Financieel Adviseurs’ en de ‘Inleiding Customer Due Diligence (CDD)’. In deze trainingen leer je onder andere vraagstukken op het gebied van fraude, CDD, fintech, robo-advies en risico’s effectief aan te pakken. Na afloop handel je vanuit een vastberaden vertrouwen om het beste te doen voor de klant en de organisatie.

Leren met elkaar en van elkaar

Bij NIBE-SVV kun je leren met en van elkaar. Tijdens onze klassikale bijeenkomsten werken we in kleine studiegroepen. Hierdoor krijgen jouw persoonlijke vraagstukken alle nodige aandacht en is er voldoende ruimte voor discussie. Zo leer je niet alleen van je docent, maar ook van je medestudenten. Je komt bovendien te weten hoe het er bij andere banken aan toe gaat.

Vind je het prettiger om zelfstandig te studeren of heb je behoefte aan meer flexibiliteit? Dan kun je veel van onze opleidingen ook volgen door middel van e-learning. Hiermee kun je flexibel studeren waar en wanneer je maar wilt.

Relevant en toekomstbestendig

De ‘bank van nu’ lijkt in nog maar weinig op ‘de bank van toen’. Dat komt vooral door de voortschrijdende digitalisering. Zo ontstaan er bijvoorbeeld nieuwe functies en investeren banken volop in technologische innovaties. Daarom helpen onze bancaire opleidingen je niet alleen om relevant te blijven binnen je vakgebied, maar maken ze je ook toekomstbestendig. Zo kun je goed inspelen op nieuwe ontwikkelingen, zoals de toenemende rol van IT binnen de financiële dienstverlening.

Contact bij vragen

Nood aan meer informatie of persoonlijk advies? Onze opleidingsadviseurs staan elke werkdag voor je klaar. Je bereikt ze telefonisch, via WhatsApp of via ons contactformulier

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!