Blijf bij in de veranderende bankensector met het opleidingsaanbod van NIBE-SVV

De bank is een dynamische werkomgeving. Er ontstaan veel nieuwe functies waarbij digitalisering een steeds grotere rol speelt. Dat neemt echter niet weg dat banken ook nog steeds een sterke behoefte hebben aan vakspecialisten. Denk bijvoorbeeld aan functies als financieel adviseur en de payments specialist. Maar ook wanneer u al specialist bent in uw vakgebied is het van belang om uzelf te blijven ontwikkelen. Of u zich nu verder wilt specialiseren, uw kennis op het gebied van wet- en regelgeving wilt updaten of bij wilt blijven met de ontwikkelingen in uw vakgebied, bij ons vindt u op elk niveau de juiste opleiding.

Perfecte aansluiting op uw vakgebied

Als de opleider van en voor de financieel dienstverlener weten wij als geen ander wat de financieel dienstverlener van nu nodig heeft. Behalve onze Wft-(PE-)opleidingen, bieden we ook een groot aantal vakopleidingen voor de bank van vandaag én morgen. Dankzij ons brede aanbod vindt u bij ons altijd een opleiding die perfect aansluit op uw vakgebied.

Praktijkgerichte trainingen

Heeft u veel klantcontact en wilt u de regels werkbaar houden, maar is compliance niet uw vak? Dan raden wij u onze twee praktijkgerichte trainingen aan. Dit zijn de trainingen ‘Compliance voor Financieel Adviseurs’ en de inleiding customer due diligence ‘Wwft voor Iedereen met Klantcontact’. In deze trainingen leert u onder andere vraagstukken op het gebied van fraude, CDD, fintech, robo-advies en risico’s effectief aan te pakken. Na afloop handelt u vanuit een vastberaden vertrouwen om het beste te doen voor de klant en de organisatie.

Leren met elkaar en van elkaar

Bij NIBE-SVV kunt u leren met en van elkaar. Tijdens onze klassikale bijeenkomsten werken we in kleine studiegroepen. Hierdoor krijgen uw persoonlijke vraagstukken alle nodige aandacht en is er voldoende ruimte voor discussie. Zo leert u niet alleen van uw docent, maar ook van uw medestudenten. U komt bovendien te weten hoe het er bij andere banken aan toe gaat.

Vindt u het prettiger om zelfstandig te studeren of heeft u behoefte aan meer flexibiliteit? Dan kunt u veel van onze opleidingen ook volgen door middel van e-Learning. Hiermee kunt u flexibel studeren waar en wanneer u maar wilt.

Relevant en toekomstbestendig

De ‘bank van nu’ lijkt in nog maar weinig op ‘de bank van toen’. Dat komt vooral door de voortschrijdende digitalisering. Zo ontstaan er bijvoorbeeld nieuwe functies en investeren banken volop in technologische innovaties. Daarom helpen onze bancaire opleidingen u niet alleen om relevant te blijven binnen uw vakgebied, maar maken ze u ook toekomstbestendig. Zo kunt u goed inspelen op nieuwe ontwikkelingen, zoals de toenemende rol van IT binnen de financiële dienstverlening.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze bancaire opleidingen? Vraag dan nu onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op via 035 - 7 506 155 of vul ons contactformulier in.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?