Inleidende verzekeringsopleidingen

Met een groot aanbod van financiële opleidingen staat NIBE-SVV midden in het verzekeringswezen. NIBE-SVV is hét opleidingsinstituut van de financiële wereld; met een enorm netwerk van professionals en een diepgaande marktkennis biedt NIBE-SVV opleidingen aan die verankerd zijn in de praktijk. NIBE-SVV bedient zowel de verzekeraars als de onafhankelijke intermediairs. Bekijk hieronder het aanbod van algemene en inleidende verzekeringsopleidingen.

Meer over Verzekeringsopleidingen

Het Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf (NIBE-SVV) is hét opleidingsinstituut voor de financiële sector en, zoals de naam impliceert, onder meer gericht op het verzekeringsbedrijf. NIBE-SVV heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen voor de startende assurantiemedewerker en de volleerde schadebehandelaar/acceptant.

Diverse Leergangen Schadebehandelaar

Voor zowel de aspirant-acceptant als verzekeringsmedewerker met enige ervaring is een tweetal leergangen Schadebehandelaar zeer geschikt. Gedurende een praktijkgericht traject wordt u voorbereid op de kerntaken van de schadebehandelaar, zoals het proces van aansprakelijkheid, bewijsrecht en dekking van de polis. Het bewijs voor uw kennis en kunde wordt geleverd tijdens een assessment. U doet daarbij een mondeling examen aan de hand van een praktijkcase.

Trainingen Personenschade

De specialisatie personenschade is een aanmerkelijk onderdeel binnen de verzekeringsbranche. NIBE-SVV verzorgt een groot aantal opleidingen gericht op personenschade. Tijdens een opleiding krijgt u inzicht in de belangrijkste relevante medische problematiek en leert u arbeidsdeskundige rapporten beoordelen, waarna de hoogte van een eventuele schadevergoeding vastgesteld kan worden. U leert de schadevergoeding van een benadeelde vast te stellen, waarbij ook gekeken wordt naar aspecten als aansprakelijkheid, arbeidsdeskundigheid en medische en financiële aspecten. Het belang en de behoefte van het slachtoffer staan hierbij natuurlijk voorop.

Volledig naar uw wens

De opleidingen van NIBE-SVV worden aangeboden op diverse onderwijsniveaus; het aanbod varieert van MBO- en HBO- tot Masterniveau. Het volgen van een losse module, workshop of een vakopleiding hoort ook tot de mogelijkheden. Met tal van trainingslocaties door heel Nederland is er altijd een opleiding die start bij u in de buurt.

Daarnaast biedt NIBE-SVV een maatwerktraject conform de wensen van de klant. In samenspraak kunnen alle opleidingen ook in de vorm van een incompanytraject verzorgd worden. Naast klantgericht en efficiënt is dit kostenbesparend. In samenwerking met NIBE-SVV Examens kan ook de toetsing inhouse gebeuren. Uw medewerkers kunnen de examens dan gewoon bij u op kantoor afleggen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.