Incompanyprogramm’s en maatwerk

Alle oplossingen voor uw complexe opleidingsvraagstukken

Het werkveld van financieel dienstverleners verandert constant, zeker op het gebied van wet- en regelgeving. NIBE-SVV kijkt met u vooruit en informeert u over de aanstaande situatie. Dat doen wij met onze kennis van de sector en met ons netwerk bij wetgevers, toezichthouders en collega-financieel dienstverleners. Wij helpen u nieuwe ontwikkelingen die uw organisatie raken, tijdig te duiden en uw medewerkers daarop tijdig voor te bereiden. Dat alles vanuit de gedachte: ‘van en voor de sector’.

Met onze (standaard- en maatwerk)opleidingen en -trainingen helpen we financieel dienstverleners om succesvol te zijn met actuele kennis, vaardigheden en de slimme en effectieve toepassing ervan in de dagelijkse praktijk.

NIBE-SVV heeft een unieke aanbod standaardopleidingen over de volle breedte van de financiële dienstverlening: van particuliere en zakelijke kredietverlening tot buitenlands betalingsverkeer en van het accepteren van particuliere en zakelijke verzekeringsrisico’s tot de behandeling van letselschade. 

Standaard incompanytrainingen

Alle standaardopleidingen en -trainingen die wij aanbieden, voeren wij met plezier uit binnen uw organisatie. In uw eigen bedrijf of op een andere door u gekozen locatie. Onze accountmanagers maken graag een afspraak met u om uw wensen te inventariseren en om een aanbod te doen, dat bij u past. Afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Opleidingen en examens op maat

Wilt u maatwerk? Dat kan natuurlijk ook. Of het nu gaat om een opleiding, een examen of om de permanente educatie van uw medewerkers of van de leden van uw organisatie. NIBE-SVV ontwikkelt in nauw overleg met u een maatwerkprogramma dat past bij uw visie en uw doelstellingen. Daarbij kunt u rekenen op de uitgebreide expertise van onze specialisten.

Natuurlijk kan NIBE-SVV ook toetsen maken bij uw eigen maatwerkopleiding of uw bedrijfsinterne opleiding. Met een toets door een onafhankelijk en deskundig instituut als NIBE-SVV toont u de vakbekwaamheid van uw medewerkers aan. Voor u zelf en voor een toezichthouder, zoals de AFM. Door flexibele toetsvormen, zowel schriftelijk als digitaal, realiseren wij optimaal gemak voor u en voor uw medewerkers.

Meer dan kennis alleen

NIBE-SVV maakt deel uit van de NCOI Opleidingsgroep. Daarom kunnen wij u ook alle opleidingen en trainingen bieden van onze verschillende businesspartners. Daarmee bent u verzekerd van een unieke combinatie op het gebied van maatwerktraining, coaching en het begeleiden van veranderingstrajecten. Wilt u daar meer van weten? Bel dan 035 - 7 506 155.

Erkende opleidingen op maat

Omdat NIBE-SVV onderdeel is van NCOI Opleidingsgroep, kunt u profiteren van de interessante mogelijkheden die officieel erkend opleiden biedt. NCOI biedt de mogelijkheid om MBO-, HBO- en Masteropleidingen op maat binnen uw organisatie uit te voeren. NCOI University, Hogeschool NCOI en het MBO College van NCOI zijn als rechtspersonen bevoegd om in het kader van de WHW en WEB, HBO- en Masteropleidingen en MBO-opleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI erkende MBO-diploma’s en – voor geaccrediteerde opleidingen – HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften mag uitgeven. Hierdoor is een unieke combinatie mogelijk van maatwerkopleidingen met landelijk erkende diploma’s. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor uw organisatie. Ook het erkennen van interne opleidingsprogramma’s of ervaring (EVC) behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor zijn er mogelijk verkorte routes naar erkende opleidingen te realiseren. We maken graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van NIBE-SVV. Dat biedt dikwijls optimale flexibiliteit en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties. Wat uw opleidingsvraag ook is, NIBE-SVV biedt belangrijke toegevoegde waarde. 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren accountmanagers via 035 - 7 506 155 of stuur een mail naar incompany@nibesvv.nl.  Een van onze experts komt graag vrijblijvend bij u langs, om samen met u de mogelijkheden te verkennen.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!