Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

TOOLS & HULP

Zelfstudie vereist veel inzet, motivatie, discipline en inzicht. Daarom bieden wij u op verschillende manieren de helpende hand. Dat maakt zelfstandig studeren een stuk efficiënter en leuker en zorgt voor meer focus.

Interactief studeren met e-Connect

Zelfstandig studeren biedt vele voordelen. Maar het vraagt naast een drukke baan ook extra veel van uw motivatie en organiserend vermogen. Gelukkig is er e-Connect. E-Connect biedt u alle studievrijheid, maar ook de nodige ondersteuning. U bepaalt zelf de mate waarin u een beroep doet op de geboden ondersteuning. 

Oefenen met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een ideaal hulpmiddel om de leerstof van een opleiding met meerkeuzevragen te oefenen. U kunt oefenen op uw pc en er komt binnenkort ook een app voor android smartphone, iPhone en iPad beschikbaar. Naast de vragen uit de opleiding (oriëntatietoets, eindtoets, en de verwervingscases), bevat de MemoTrainer vragen uit de examenbundel, de examentraining en een groot aantal aanvullende vragen. 

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Pensioen in de eigen woning?

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Bezoek ons Inloop-spreekuur

Wilt u een passend studievies? Heeft u vragen? Of wilt u gewoon eens met NIBE-SVV kennismaken? Kom dan naar ons inloopspreekuur.

Donderdag 28 Februari 14:00 - 17:00 uur