Masterclass Privacy & Cybersecurity

Cyberaanvallen voorkom je niet, maar wat doe je om de risico’s te beheersen? En hoe houd je daarbij rekening met de GDPR, de nieuwe Europese wet voor databescherming? Neem een kijkje in de keuken van een cybercrimineel en ontdek hoe je je digitale veiligheid vergroot: kom naar de Masterclass Privacy & Cybersecurity op donderdag 24 mei in Utrecht.
 
Met de toename van digitale informatie neemt ook de cybercriminaliteit toe. Door cyberaanvallen, hacks, datalekken, fraude en misbruik is onze data niet altijd meer veilig. Dat maakt onze samenleving en de voortgang van uw business kwetsbaar. Waarom vinden hackers gevoelige informatie interessant? Hoe dringen ze in no time binnen in computersystemen? Als je de werkwijze en belangen van hackers begrijpt, kun je cyberrisico’s beter beheersen.

Ontdek de beste beveiligingsstrategie

Wat doe je als een kwaadwillende zijn pijlen op kwetsbare, kritieke bedrijfsprocessen richt, vertrouwelijke informatie steelt of belangrijke bedrijfsinformatie manipuleert? Wat is de beste strategie en zijn de maatregelen effectief? Tijdens de Masterclass Privacy & Cybersecurity vertelt Dave Maasland van cybersecurity-expert ESET over innovatieve oplossingen voor overheden, kritieke infrastructuren, banken en grote ondernemingen wereldwijd.
 
Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je dus snel in voor de Masterclass Privacy & Cybersecurity op donderdag 24 mei, dan houden wij een stoel voor je vrij.

Masterclass Privacy & Cybersecurity

Wanneer: donderdag 24 mei 2018
Hoe laat: 18.00 - 21.30 uur
Waar: BCN Utrecht (Daltonlaan)
Kosten: € 195,- exclusief btw

Programma van de Masterclass Privacy & Cybersecurity

Spreker: Dave Maasland van ESET
 
18.00 - 19.00 uur     

 • Inloop met soep en luxe broodjes

19.00 - 20.00 uur

 • Masterclass Privacy & Cybersecurity, deel 1: 
  • De voor- en nadelen van de digitalisering
  • Cybercriminaliteit: wat is de handelswijze van een hacker of cybercrimineel?
  • Wat zijn de bedrijfsrisico’s?

20.00 - 20.30 uur

 • Pauze

20.30 - 21.30 uur

 • Masterclass Privacy & Cybersecurity, deel 2:
  • Cyberbeveiliging: intelligence, preventie, detectie en respons
  • Wetgeving rondom privacy en cyberbeveiliging
  • Strategie cyberbeveiliging, meer dan techniek

21.30 uur

 • Afsluiting

 Weten hoe een hacker te werk gaat, hoe je de risico’s van cyberaanvallen beheerst én daarbij rekening houdt met de GDPR? Dan mag je de Masterclass Privacy & Cybersecurity niet missen.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!