Masterclass Privacy & Cybersecurity

Cyberaanvallen voorkomt u niet, maar wat doet u om de risico’s te beheersen? En hoe houdt u daarbij rekening met de GDPR, de nieuwe Europese wet voor databescherming? Neem een kijkje in de keuken van een cybercrimineel en ontdek hoe u uw digitale veiligheid vergroot: kom naar de Masterclass Privacy & Cybersecurity op donderdag 24 mei in Utrecht.
 
Met de toename van digitale informatie neemt ook de cybercriminaliteit toe. Door cyberaanvallen, hacks, datalekken, fraude en misbruik is onze data niet altijd meer veilig. Dat maakt onze samenleving en de voortgang van uw business kwetsbaar. Waarom vinden hackers gevoelige informatie interessant? Hoe dringen ze in no time binnen in computersystemen? Als u de werkwijze en belangen van hackers begrijpt, kunt u cyberrisico’s beter beheersen.

Ontdek de beste beveiligingsstrategie

Wat doet u als een kwaadwillende zijn pijlen op kwetsbare, kritieke bedrijfsprocessen richt, vertrouwelijke informatie steelt of belangrijke bedrijfsinformatie manipuleert? Wat is de beste strategie en zijn de maatregelen effectief? Tijdens de Masterclass Privacy & Cybersecurity vertelt Dave Maasland van cybersecurity-expert ESET over innovatieve oplossingen voor overheden, kritieke infrastructuren, banken en grote ondernemingen wereldwijd.
 
Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf u dus snel in voor de Masterclass Privacy & Cybersecurity op donderdag 24 mei, dan houden wij een stoel voor u vrij.

Masterclass Privacy & Cybersecurity

Wanneer: donderdag 24 mei 2018
Hoe laat: 18.00 - 21.30 uur
Waar: BCN Utrecht (Daltonlaan)
Kosten: € 195,- exclusief btw

Programma van de Masterclass Privacy & Cybersecurity

Spreker: Dave Maasland van ESET
 
18.00 - 19.00 uur     

 • Inloop met soep en luxe broodjes

19.00 - 20.00 uur

 • Masterclass Privacy & Cybersecurity, deel 1: 
  • De voor- en nadelen van de digitalisering
  • Cybercriminaliteit: wat is de handelswijze van een hacker of cybercrimineel?
  • Wat zijn de bedrijfsrisico’s?

20.00 - 20.30 uur

 • Pauze

20.30 - 21.30 uur

 • Masterclass Privacy & Cybersecurity, deel 2:
  • Cyberbeveiliging: intelligence, preventie, detectie en respons
  • Wetgeving rondom privacy en cyberbeveiliging
  • Strategie cyberbeveiliging, meer dan techniek

21.30 uur

 • Afsluiting

 Weten hoe een hacker te werk gaat, hoe u de risico’s van cyberaanvallen beheerst én daarbij rekening houdt met de GDPR? Dan mag u de Masterclass Privacy & Cybersecurity niet missen.

Be relevant, keep the change

Webinar 22 maart

‘Klimaatverandering, een kwestie van goed Risicomanagement?’

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.