Hoe goed kent u de financiële sector van vandaag en morgen?

Test jouw kennis met onze 360° Finance Quiz

Als opleider van en voor de financiële sector, kijken wij voortdurend om ons heen. En wat wij zien, is dat verandering de norm is. Dat komt door nieuwe regelgeving, maar ook door de nauwelijks te overschatten invloed van de digitalisering.

Hoe goed bent u op de hoogte van alle razendsnelle ontwikkelingen die jouw vakgebied zo kenmerken? En hoe zit het met jouw skills: zijn die future-proof?

Kijk ook om u heen. Test jouw kennis met onze 360° Finance Quiz.

naar 360° Finance Quiz

Na 5 minuten weet u waar u staat

In onze 360° Finance Quiz kijkt u letterlijk om u heen. De quiz bestaat uit 10 vragen. Beantwoord ze en na 5 minuten weet u waar u staat. Vandaag én morgen.

Meer weten? Download onze whitepaper

Na het doorlopen van de 360° Finance Quiz kunt u meteen ook onze whitepaper downloaden. In dit kennisdocument, waarvoor ruim 20 actuele publieke bronnen zijn geraadpleegd, belichten wij voor u het heden en de toekomst van de financiële wereld. Uiteraard geven wij u ook praktische tips mee: wat kunt u vandaag al doen om klaar te zijn voor morgen?

Het document is soepel geschreven en bevat tal van links naar leuke, inzichtelijke filmpjes. Een aanrader voor iedereen die (nog) meer wil weten over de snel veranderende financiële sector.

Uw skills toekomstgericht ontwikkelen? Kies voor onze NEXT Academy.

Speciaal voor de superfinancial die future-proof wil zijn, is er de NEXT Academy. Hierin vindt u het complete aanbod aan toekomstgerichte vakopleidingen. Het aanbod is zo samengesteld dat het perfect aansluit op de kennis, vaardigheden en competenties die nu en in de toekomst gevraagd worden. Zo weet u zeker dat u vandaag optimaal investeert in morgen.

Meer weten? Neem dan contact op met onze adviseurs via 035 - 750 61 55 of info@nibesvv.nl. Of neem een kijkje bij onze NEXT Academy.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!