Wft Triple A nu ook als handige app

Stelt u zich voor: even in de trein of tijdens de pauze uw vakkennis up-to-date houden. Of thuis op de bank even oefenen met de zelftoetsen. Dat kan nu allemaal met Wft Triple A. Eerder werkte deze handige webbased tool alleen op uw laptop en desktop, maar sinds kort is hij ook verkrijgbaar als app voor uw tablet en smartphone. Alle actualiteiten die van belang zijn voor uw beroepsprofiel heeft u zo dus letterlijk binnen handbereik. Waar en wanneer u maar wilt. Met de Wft Triple A-app bent u écht altijd aantoonbaar actueel. 

Uw Wft-plicht nakomen was nog nooit zo leuk

Als financieel adviseur bent u verplicht om aan te tonen dat u op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Dat kan op een eenvoudige, leuke en voordelige manier met de Wft Triple A-app. Deze is direct te downloaden via de Apple iStore of Google Playstore. U krijgt dan niet alleen alle relevante actualiteiten, maar u beschikt bijvoorbeeld ook over een dashboard met uw persoonlijke status. Verder kunt u periodieke rapportages maken en delen.

Veel functionaliteiten van Wft Triple A zijn nu eveneens offline beschikbaar. Zo kunt u alle artikelen offline lezen en ook offline oefenen met behulp van de handige zelftoetsen. En natuurlijk altijd waar en wanneer het u uitkomt. De app maakt het gemakkelijker en voordeliger dan ooit om altijd aantoonbaar actueel te zijn. 

Uitproberen?

Wij bieden u graag de mogelijkheid om de Wft Triple A-app twee maanden gratis te proberen. Het abonnement stopt automatisch. Vraag het gratis abonnement aan
 
Bevalt het u en wilt u zich na de proefperiode abonneren, dan kan dat voor nog geen 5 euro per maand (55 euro per jaar).

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Dinsdag, 3 Augustus, 2021, 08:36

Bereid je optimaal voor op je Wft-PE-examen

Op 1 april 2022 loopt de huidige PE-periode af. Dat betekent dat je nog tot deze datum hebt om je Wft-PE-examen(s) te behalen. In een poll op onze LinkedIn-pagina vroegen we wanneer onze studenten van plan zijn dit examen te gaan doen. We zijn blij om te zien dat 59% al gecertificeerd is en 22% van plan is om tijdens de zomerperiode examen te doen. Dat is verstandig, want wie tot het laatste moment wacht kan zijn of haar adviesbevoegdheid kwijtraken. Ben je nog niet gecertificeerd? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je optimaal voor te bereiden op het examen.

Lees verder

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.