Wft Triple A nu ook als handige app

Stelt u zich voor: even in de trein of tijdens de pauze uw vakkennis up-to-date houden. Of thuis op de bank even oefenen met de zelftoetsen. Dat kan nu allemaal met Wft Triple A. Eerder werkte deze handige webbased tool alleen op uw laptop en desktop, maar sinds kort is hij ook verkrijgbaar als app voor uw tablet en smartphone. Alle actualiteiten die van belang zijn voor uw beroepsprofiel heeft u zo dus letterlijk binnen handbereik. Waar en wanneer u maar wilt. Met de Wft Triple A-app bent u écht altijd aantoonbaar actueel. 

Uw Wft-plicht nakomen was nog nooit zo leuk

Als financieel adviseur bent u verplicht om aan te tonen dat u op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Dat kan op een eenvoudige, leuke en voordelige manier met de Wft Triple A-app. Deze is direct te downloaden via de Apple iStore of Google Playstore. U krijgt dan niet alleen alle relevante actualiteiten, maar u beschikt bijvoorbeeld ook over een dashboard met uw persoonlijke status. Verder kunt u periodieke rapportages maken en delen.

Veel functionaliteiten van Wft Triple A zijn nu eveneens offline beschikbaar. Zo kunt u alle artikelen offline lezen en ook offline oefenen met behulp van de handige zelftoetsen. En natuurlijk altijd waar en wanneer het u uitkomt. De app maakt het gemakkelijker en voordeliger dan ooit om altijd aantoonbaar actueel te zijn. 

Uitproberen?

Wij bieden u graag de mogelijkheid om de Wft Triple A-app twee maanden gratis te proberen. Het abonnement stopt automatisch. Vraag het gratis abonnement aan
 
Bevalt het u en wilt u zich na de proefperiode abonneren, dan kan dat voor nog geen 5 euro per maand (55 euro per jaar).

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!