Hogere slagingspercentages met onze vernieuwde Wft-PE

Als financieel adviseur begrijp je het belang en de noodzaak van het behalen van je Wft-PE(’s) binnen jouw vakgebied. Naast nieuwe kennis toon je zo ook aan dat je beroepsgekwalificeerd bent. NIBE-SVV heeft weer hard gewerkt aan nieuw Wft-PE- aanbod. Is het tijd om je Wft-(PE-) kennis op te frissen? Ontdek ons geactualiseerde Wft-PE- aanbod, vernieuwd voor jou!

Hogere slagingspercentages 

In het afgelopen jaar is bijna 50% van de theoretische lesstof van de Wft-PE-opleidingen vervangen door praktijkoefeningen die gericht zijn op het examen. Door minder lesstof en meer oefenen ga je sneller door je opleiding en ben je goed voorbereid op je examen. En we zien nu al het resultaat van de vernieuwing terug in hogere slagingspercentages! 

Wacht niet langer 

Ontdek zelf de voordelen van onze geactualiseerde Wft-PE-opleidingen. Enkele voorbeelden van onze opleidingen met nieuwe modules zijn: 

Je voorbereiden op je Wft-PE-examen doe je dus met ons Wft-PE- aanbod: 

  • 50% minder lesstof, waardoor je er gemakkelijk en snel doorheen gaat 
  • Meer praktijkoefeningen gericht op het examen 
  • Hogere slagingspercentages 

Wacht dus niet langer en bekijk hier onze vernieuwde Wft-PE. Jouw succes wacht op jou! 

Welk Wft-PE-examen moet ik doen? 

Welk Wft-PE-examen voor jou verplicht is, is afhankelijk van de Wft-diploma’s die je in je bezit hebt. Ontdek eenvoudig welke examens jij moet doen met behulp van onze handige Wft-PE-tool

Adviesbevoegdheden checken in ‘Mijn Wft’ 

Voor financieel adviseurs is er een handige website van DUO Zakelijk: Mijn Wft. Daar kun je zien welke Wft-diploma’s je hebt behaald, voor welke beroepskwalificaties je adviesbevoegd bent en tot wanneer. Inloggen in Mijn Wft doe je met je DigiD. 

Vragen over de Wft? 

Door de hoeveelheid regels en opleidingen kan de wereld van de Wet op het financieel toezicht (Wft) veel vragen oproepen. Vooral voor de financieel adviseur die net de eerste stappen in het werkveld heeft gezet, kan dit tot verwarring leiden. Welke diploma’s zijn er en welke heb ik nodig? Hoe lang duurt een Wft-opleiding? En hoe vaak mag ik een Wft-examen doen? Dit zijn zomaar vragen waar een onervaren financieel adviseur tegenaan kan lopen. Voor antwoorden op al deze Wft-vragen en meer helpen wij jou graag: 

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!